Hande Baladın'ı Tehdit Eden Şahıs Kulüp Binasını Bastı!

Ali Bozkurt
01.08.2023 - 15:49 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 15:54

Milli voleybolcumuz Hande Baladın’ın, sosyal medyada M.N. isimli şahıs tarafından aldığı tehdit mesajların sahibi kulüp binasını bastığı ortaya çıktı. Detaylar...

Hande Baladın'ı Tehdit Eden Şahıs Kulüp Binasını Bastı!

AJANSSPOR HABER

Milli voleybolcumuz Hande Baladın’ın, sosyal medyada M.N. isimli şahıs tarafından aldığı tehdit mesajları ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Kulüp binasını da basmış!

Hande Baladın’a tehditlerde bulunan kişinin, kulüp binasını bastığı da ortaya çıktı.

M.N isimli şahıs Baladın’a yönelik, “Orman yoluna yatarım, spor kulübüne giderken arabanı tararım’ dedim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmadı. Ben devamlı tehdit, taciz, aklınıza gelebilecek ne varsa uyguladım. Fakat saf aşık gibi göründüm kendisine. Bu kıza ‘Senin yüzüne asit atacağım’ diyorum, bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” gibi ifadeler kullandığı öğrenildi.

Baladın’ın avukatından açıklama

Günaydın’ın haberinde yer alan ifadelere göre, Hande Baladın’ın avukatı Efe Oğuz: “20 Temmuz 2023 tarihinde tespit edildiği üzere müvekkil Hande Baladın’a sosyal medya aracılığı ile taciz ve tehdit içerikli mesaj ve ses kayıtları gönderen M.N. isimli şahıs, söz konusu paylaşımlarıyla müvekkilimde korku ve endişeye sebebiyet vermiştir. Aynı şahıs müvekkilin oynamakta olduğu voleybol takımı ve sponsorunun yer aldığı şirket binasına da zorla girmeye çalışmak ve zarar vermek suretiyle aleni şekilde rahatsızlık yaratmaya devam etmiştir. Türk yargı ve emniyetine güvenimiz sonsuzdur.” açıklamalarında bulundu.

İlgini Çekebilir
Hande Baladın'dan Galatasaray itirafı: "En iyi performansım..."
Habere Git

“Yüzüne asit atacağım”

M.N. isimli şahıs Milli sporcu Hande Baladın’a “yüzüne asit atacağım!” tehdidinde bulunmuştu. “Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok.” dediği öğrenilen M.N’nin tehditleri sonrası Hande Baladın, “can güvenliğim yok” diyerek şikayette bulunmuştu.

Soruşturma başlatıldı

M.N isimli şahıs, Hande Baladın’a tehdit içerikli mesajlar ve ses kayıtları göndermişti. Bunun üzerine yaşadığı korku nedeniyle Milli sporcu, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmuştu. Şikayet dilekçesi savcılık tarafından onaylandı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

''Korkuya sebep oldu''

Baladın'ın avukatı Efe Oğuz tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "20 Temmuz 2023 tarihinde tespit edildiği üzere müvekkil Hande Baladın'a sosyal medya aracılığı ile taciz ve tehdit içerikli mesaj ve ses kayıtları gönderen M.N. isimli şahıs, söz konusu paylaşımlarıyla müvekkilimde korku ve endişeye sebebiyet vermiştir. Aynı şahıs müvekkilin oynamakta olduğu voleybol takımı ve sponsorunun yer aldığı şirket binasına da zorla girmeye çalışmak ve zarar vermek suretiyle aleni şekilde rahatsızlık yaratmaya devam etmiştir. Türk yargı ve emniyetine güvenimiz sonsuzdur."

Senin için hazırladığımız haberler