Filenin Sultanları'nda Hande Baladın'ın gözyaşları! Büyük fedakarlık...

06.08.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 15:35

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin'i 3-2 yenerek adını yarı finale yazdırırken, Hande Baladın'ın sakatlığına rağmen acı içerisinde maça devam etmesi maça damga vurdu. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'nda Hande Baladın'ın gözyaşları! Büyük fedakarlık...

AJANSSPOR - HABER

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde Çin'i müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta 3-2 yenerek organizasyon tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

Müthiş düelloda kazanan Türkiye

Milliler, ilk seti rakibi karşısında 23-25 kaybetse de sonraki iki seti 25-21 ve 26-24'lük setlerle 2-1 öne geçti. 4. seti 25-21 kaybeden A Milli Voleybol Takımı, final setini 12-15 alarak yarı final biletini aldı.

Sakatlanan Cansu Özbay maça devam edemedi

A Milli Takım karşılaşmada Çin'in yanı sıra sakatlıklarla da mücadele etti. Millilerde önce Cansu Özbay sakatlandı. Ağlayarak sahadan ayrılan Özbay, maça devam edemedi.

İlgini Çekebilir
Cansu Özbay ve Hande Baladın'ın sakatlık durumu ne, yarı finalde oynayabilirler mi?
Habere Git

Hande Baladın gözyaşlarıyla oynadı

Karşılaşmanın üçüncü seti oynanırken, Filenin Sultanları'nda bu kez Hande Baladın sakatlık yaşadı. Sakatlıktan yeni yeni kurtulan milli voleybolcu, gözyaşlarına hakim olamadı. Hande acısına rağmen oyuna devam etti. Daniele Santarelli, 4. sette Baladın'ı kenara alarak dinlendirdi.

Filenin Sultanarı'nda maç içerisinde omuzundan sakatlanan Gizem Örge de sakatlığına rağmen oyuna devam etti.

Maç sonunda da gözyaşlarını tutamadı

Karşılaşmada sakatlığına rağmen büyük bir özveriyle oynamaya devam eden Hande Baladın, galibiyetin ardından TRT mikrofonlarına yaptığı açıklama sırasında bu kez mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.

"Bir omzum daha var, oynarım"

Müsabaka içinde bir sakatlık yaşamasına rağmen devam eden Gizem Örge karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, "Çok duygusalız, söyleyecek bir şey yok. Herkes yüreğini koydu. Bu maçı kazanmayı hak ettik. Madalya için kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Omzumu sahada bıraktım sandım ama 'Bir omuzum daha var, devam ederim' diyerek oynadım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler