Hande Tibuk kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Akın Ungan
23.05.2024 - 20:55 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 21:00

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetiminde Hande Tibuk da yer aldı. Peki Hande Tibuk kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? Detaylar.

Hande Tibuk kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, seçimlerde aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Hande Tibuk Aziz Yıldırım'ın yönetiminde

Aziz Yıldırım'ın yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. Hande Tibuk da Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim listesinde asil olarak yer aldı.

Hande Tibuk kimdir?

Hande Tibuk, Nurettin Teksan İlkokulu’nu 1988 yılında bitirdikten sonra orta ve lise eğitimimi FMV Nişantaşı Işık Lisesi’nde 1995 yılında tamamladı. 1999 yılında Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Temmuz 2007-Ağustos 2008 arasında Lozan’da yer alan Ecole Hoteliere de Lausanne’da 14 ay süren Master in Hospitality Administration (MHA) yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Koç Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Plato Film’de bir sene prodüksiyon ekibinde çalıştı. Ekim 2000 itibariyle Net Holding’e ait turistik alışveriş mağazaları zinciri olan Bazaar 54 genel merkezinde pazarlama ekibinde çalışmaya başladı. Net Holding’e, Eylül 2012 itibariyle üst yönetim kadrosunda görev üstlenerek geri döndü.

1907 Fenerbahçe Derneği’nde, Ali Koç’un başkanlığını yaptığı 2011-2013 döneminde yönetim kurulunda yedek üye olarak görev aldı.

Hande Tibuk'un diğer üye olduğu dernekler

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği
British Chamber of Commerce Turkey (BCCT)
Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER)

Senin için hazırladığımız haberler