Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe Maçının İlk Yarısını Yorumladı

Akın Ungan
04.03.2023 - 20:04 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 20:12

Kayserispor - Fenerbahçe maçının ilk yarısı Sarı-Lacivertliler'in 1-0'lık üstünlüğü ile bitti. Rıdvan Dilmen ilk yarıyı yorumladı. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe Maçının İlk Yarısını Yorumladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaştı. İlk yarı Sarı-Lacivertliler'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, mücadelenin ilk devresini değerlendirdi.

"İki takımın da orta sahası yol geçen hanı gibi"

Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe final maçlarına devam ediyor. Maçın ilk yarısında iki takımın da çok fazla pozisyon var. İki takımın da orta sahası yol geçen hanı gibi" dedi.

"Arao ve Crespo'ya rağmen çok pozisyon veriyorlar"

Ünlü yorumcu, "Szalai ve Samet temaslı değiller. Arao ve Crespo gibi savunma özellikleri yüksek iki orta sahaya rağmen çok pozisyon veriyorlar" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Hırvat yıldızdan Fenerbahçe'ye ret!
Habere Git

"Serdar Aziz'i hazır tutmakta fayda var"

Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akaydin'in performansını değerlendiren Dilmen, "Samet özellikle manevralarda kötü. Serdar Aziz'i hazır tutmakta fayda var" açıklamasını yaptı.

"Arda öylesine kötü dribling yaptı ki"

Arda Güler'in ilk golün hemen ardından değerlendiremediği pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Ya vuracaksın, ya da dışarı atacaksın. Arda öylesine kötü dribling yaptı ki vuruş da yapamadı, çalım da atamadı" dedi.

"İki takım da 3-0 mağlup, 90. dakika oynanıyor gibi..."

Dilmen, maç temposu ve orta sahalar hakkında şunları söyledi: "Tempo olarak iyi, kalite ve doğru oyun anlamında güzel olmayan bir maç. İki takım da 3-0 mağlup, 90. dakika oynanıyor gibi..."

İlgini Çekebilir
Mbaye Diagne'den Valencia'ya gözdağı
Habere Git

"Bu maç nasıl 1-0 bitecek?"

Rıdvan Dilmen son olarak, "İki takım orta sahası da çok kolay geçiliyor. Bu maç nasıl 1-0 bitecek? Hangi takım antrenörü buna önlem alırsa, onun maçı kazanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler