Hannover 96'dan Kenan Koçak kararı!

23.03.2020 - 16:02 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 16:03

Almanya'da Hannover 96 takımını çalıştıran Kenan Koçak yeni sözleşme imzalayacak mı?

Almanya'da koronavirüs tehdidi sebebiyle verilen aranın ne kadar olacağını ya da bu kaotik durumun kulüplere ekonomik olarak nasıl yansıyacağı tartışma konusu. Buna karşın; orta ve uzun vadedede Bundesliga'ya yükselme hedefinde olan Hannover 96 takımı, teknik direktör Kenan Koçak ile ilgili net bir tavıra sahip. Kenan Koçak, Hannover ile yeni sözleşme imzalayacak mı? İşte yanıtı...

Hannover, Kenan Koçak ile ilgili net bir duruşa sahip

DERLEYEN - EMRAH KARALİNÇ

39 yaşındaki Türk teknik direktör Kenan Koçak ile Hannover 96 arasında yeni bör sözleşme imzalanması an meselesi. Spor direktörü Gerhard Zuber de bu konuda net bir görüş belirtmiş ve Kenan Koçak ile devam etmek istediklerini ifade etmişti. Koçak da Hannover'de kalmaya ve başarılı işler yapmaya devam etmeye sıcak.

Martin Kind: "Ekonomik ölüm"

Bu arada Hannover 96 patronu Martin Kind ise, "Hepimiz nasıl ilerleyeceğimizi bilmiyoruz. Kimse mali açıdan da güvenilir rakamlar sunamıyor. Ancak; elbette belli bir rakamdan bahsediyoruz. Koronavirüsün etkileri ekonomik olarak bir ölüm diyebiliriz. Haziran sonuna kadar planımızı yaptık" dedi. Hannover, hazırlıksız durumda değil.

Kenan Koçak hangi takımları çalıştırdı?

Öte yandan daha önce Türkiye'ye gelme ihtimali olduğu iddia edilen Kenan Koçak'ın sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona erecek. Koçak, Hannover'den önce Sandhausen, SV Waldhof Mannheim, VfR Mannheim ve Türkspor Mannheim takımlarında görev yapmıştı. Koçak, düşük bütçelerle iyi işlere imza atmıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler