Hannover 96 Başkanı Kind'den Galatasaray'a suçlama: Köhn transferinde ödeme yapılmadı

13.07.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 22:23

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray hakkında geçtiğimiz aylarda Hannover 96'dan transfer edilen Derrick Köhn için ödeme yapmadığı gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı.

Hannover 96 Başkanı Kind'den Galatasaray'a suçlama: Köhn transferinde ödeme yapılmadı

Galatasaray geçtiğimiz Şubat ayında Hannover 96'dan Derrick Köhn'ü renklerine bağladı. Hannover 96'nın hem başkanı hem de en büyük hissedarı olan Martin Kind ise Galatasaray'ın transfer ödemesini yapmadığını söyledi.

Hannover, Galatasaray'a karşı yasal işlem başlattı

Hannover 96 ve Galatasaray arasında yaşananlar Alman basınında yankı uyandırdı. Aktarılanlara göre Galatasaray'ın şampiyonluk bonusu ile birlikte Hannover'a 4 milyon Euro ödemesi gerekiyordu. Aslan ise bu yaz başı ödenmesi gereken taksitler ödemedi.

Bild'de yer alan habere göre Galatasaray yasal işlemlerle karşı karşıya. Hannover 96'dan Martin Kind yaptığı açıklamada Aslan'ın Derrick Köhn transferi için ödeme yapmadığını doğruladı ve şunları söyledi: "Galatasaray ödeme yapmadı, para hesabımızda değil. Yasal işlem başlattık."

 

 

UEFA'ya bilgi verildi

Haberde ikinci lig ekibinin avukatlarının şu anda konuyu araştırdığı aktarıldı. Ayrıca gelen bilgilerde UEFA'ya konu hakkında bilgi verildiği de vurgulandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın stadı para basıyor! Yüzde 300 zamma rağmen anında tükendi
Habere Git

Köhn'ün bonservisi ne kadardı?

Galatasaray geçtiğimiz Şubat ayında Hannover 96 oyuncusu Derrick Köhn'ü renklerine bağladı. Köhn'ün Aslan'a gelişindeki bonservis bedeli ise 3.35 milyon Euro idi.

Senin için hazırladığımız haberler