Hannover siftah yaptı, Kenan Mevlüt'ü yorumladı

03.10.2015 - 22:41 | Son Güncellenme: 03.10.2015 - 22:41

Mevlüt Erdinç, Ceyhun Gülselam ve Kenan Karaman'ın formasını giydiği Hannover 96, sahasında Werder Bremen'i 1-0 mağlup etti.

HDI Arena oynanan ve 49 bin seyircinin izlediği müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İkinci yarıda Salif Sane'nin 55. dakikada attığı kafa golüyle 1-0 öne geçen Hannover ekibi, maçın bitimine kadar bu skoru korudu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak, bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in 76. dakikada oyuna dahil olduğu maçta Kenan Karaman 90 dakika forma giydi. Karşılaşmanın 88. dakikasına oyuna giren Ceyhun Gülselam 89. dakikada sarı kart gördü.

Maçın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Kenan Karaman, ligde ilk galibiyeti aldıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu galibiyeti çok bekledik. Bugün çok çalıştık. Kendi adıma iyi mücadele ettiğime inanıyorum" ifadesini kullandı.

Lige milli takım arası verileceğini kaydeden genç oyuncu, "Bu aldığımız üç puan çok önemli. Gelecek maçlar için moral olacak. İnşallah böyle devam ederiz" şeklinde görüş belirtti.

Takım arkadaşı Mevlüt Erdinç'in kendisini göstermesi için zamana ihtiyaç duyduğunu aktaran Kenan, "Mevlüt Erdinç Fransa'dan geliyor. Zamana ihtiyacı var. Hepimiz ona çok yardım ediyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Bu sezon takım için önemli rol alacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler