Hansi Flick'ten Fermin Lopez açıklaması: Kendimi çok suçlu hissediyorum

20.09.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 11:38

La Liga ekibi FC Barcelona'nın teknik direktörü Hansi Flick yeni açıklamalarında Fermin Lopez'in sakatlığı yüzünden suçlu hissettiğini söyledi. İşte detaylar...

Hansi Flick'ten Fermin Lopez açıklaması: Kendimi çok suçlu hissediyorum

AJANSSPOR – HABER

FC Barcelona’nın genç yıldızı Fermin Lopez bir antrenmanda sakatlık geçirdi. Teknik direktör Hansi Flick ise açıklamalarında 21 yaşındaki futbolcudan bahsetti.

Flick, Lopez'in sakatlığı için suçlu hissediyor

Hansi Flick yönetimindeki Barcelona dün Şampiyonlar Ligi maçında Monaco’ya 2-1 mağlup oldu. Maç öncesinde açıklamada bulunan Flick ise “Çok yazık. İki turnuvada oynadı. Şunu söyleyebilirim: İspanya’nın U21 antrenörüyle konuşmadığım için kendimi biraz suçlu hissediyorum. “Genellikle şunu söylemeniz gerekir: 'Hadi, lütfen onu burada bırak.' Yeniydim ama bu bir mazeret olmamalı. Bu konuda kendimi çok suçlu hissediyorum."

Lopez yeniden sakatlandı

Fermin Lopez, Eylül ayı başında sol uyluğundan sakatlanmıştı. Birkaç gün önce takım antrenmanlarına dönen genç futbolcu yeniden sakatlık geçirdi. Lopez bu yaz uzun bir tatile de çıkmadan yoğun bir dönem geçirdi.

“O, ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu”

Hansi Flick ise konu hakkında "O şu anda bu durumda ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu. Gol atabiliyor. O çok profesyonel. Dün onu doktorda gördüğümde gerçekten hoş değildi. Oyunculara dikkat etmemiz gerekiyor.” dedi.

Lopez ne zaman sahalarda dönecek?

Barcelona’daki antrenmanda yeniden sakatlık geçiren Fermin Lopez’in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler