"Hareket etmezsem deliririm"

20.03.2020 - 10:52 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 10:57

Koronavirüs sebebiyle futbolcular izole bir yaşama ayak uydurmak zorunda kaldı. Almanya ekiplerinden Saint Pauli futbolcularını denetlemeye devam ediyor. Takım kaptanı Buballa çok çarpıcı ifadelere imza attı. Buballa, koronavirüs sebebiyle tedirgin.

"Hareket etmezsem deliririm"

Almanya Ligi ekiplerinden Saint Pauli’nin kaptanı Daniel Buballa, koronavirüs tehdidi sebebiyle zor günler geçirdiklerini açıkladı. Futbolcular, izole bir şekilde kendilerine verilen program dahilinde çalışıyor. Buballa, sporcuların hareket etmemesi halinde çıldıracağı görüşünde.

Saint Pauli futbolcularını sıkı bir şekilde denetliyor

Saint Pauli, futbolcularını sıkı bir şekilde denetliyor. Teknik ekip, futbolcuların performans durumlarını bir vericiyle çevrimiçi olarak izliyor. Bu denetim, kaptan Buballa için de geçerli.

Buballa: ”Hareket etmezsem 2-3 gün sonra deliririm”

29 yaşındaki futbolcu, “Antrenman sırasında televizyon izleyebilmem için kanepenin yanındaki oturma odasına yerleştim. Hareket etmezsem 2 ya da 3 gün sonra deliririm. Şu an her şey yolunda görünüyor. Futbol oynamamak benim için çok zor. Bunu daha önce hiç yaşamamıştım” dedi.

Evde günler nasıl geçiyor?

Saint Pauli kaptanı, “Günün yüzde 90’ını evde geçiriyoruz. Nadiren dışarıya çıkıyoruz. Bazen biraz temiz hava alabilmek için kısa bir yürüyüş mesafemiz var. Mümkün olduğunca diğer insanlarla temas kurmamaya ve sosyal mesafeyi korumaya gayret gösteriyorum. Ailemin yanına da gitmiyorum. Şu anda bu mesafeyi korumak çok önemli” ifadelerini kullandı.

Buballa bu sezon kaç maçta oynadı?

Daniel Buballa, bu sezon Saint Pauli’de 23 maçta 2061 dakika süre aldı. Skora herhangi bir katkı veremedi. Saint Pauli, ligde 30 puanla 11.sırada yer alıyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler