Harry Kane: Başımız dik ayrılıyoruz buradan. Ama bundan sonra daha fazlasını yapacağız

12.07.2018 - 03:13 | Son Güncellenme: 12.07.2018 - 00:13

Harry Kane, Evet çok çalıştık bugün esasında. Taraftarlarda harikaydı. Tabii ki bizden daha iyi yaptıkları şeyler oldu Hırvatistan'ın.

2018 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında İngiltere'yi 2-1 yenen Hırvatistan, finalde Fransa'nın rakibi oldu.

İngiltere Milli Takımı'nın golcü oyuncusu Harry Kane maç sonu TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kane'nin açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Başımız dik ayrılıyoruz buradan"

Evet çok çalıştık bugün esasında. Taraftarlarda harikaydı. Tabii ki bizden daha iyi yaptıkları şeyler oldu Hırvatistan'ın. Neticede kaybettik ve bu bizi üzdü. Başımız dik ayrılıyoruz buradan. Bundan da çok gurur duyuyoruz. 1-0 öne geçtik sonra pozisyonlara girdik sonrasında topa yeterince baskın yapamadık. Evet zor böylesi maçlarda, küçük farklar maçı belirliyor.

"Onlar gol atana kadar iyi oynuyorduk"

Onlar gol atana adar biz gayet iyi oynuyorduk. 1-1 den sonrada oyuna ortaktık. Ama daha iyisini yapabilirdik diyorum. Küçük farklılıklar buna sebep oldu.Tabii ki buraya kadar gelmek çok iyi bir şeydir. Bunu da kazanıp devam etmek isterdik. Ama öncesinde söylediğim gibi bu bizi üzüyor.

"Bundan sonra daha fazlasını yapacağız"

Evet bu bizim şu anda yapabileceklerimizi gösterdi, yarı finale kadar geldik. Çok sağlam temel atıyoruz. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız. Hayat devam ediyor. Kazanmak isterdik taraftarlarımızı mutlu etmek isterdik. Ama takımımızla gurur duyuyoruz. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler