Harry Kane'den Galatasaray taraftarına övgü: Kulaklarım duyuyor mu emin değilim

24.10.2023 - 22:19 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 22:24

Galatasaray'ı 3-1 yendikleri Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Bayern Münih'in yıldız ismi Harry Kane, sarı-kırmızılı taraftır övdü, "Kulaklarım duyuyor mu emin değilim."

Harry Kane'den Galatasaray taraftarına övgü: Kulaklarım duyuyor mu emin değilim

AJANSSPOR - HABER

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi üçüncü haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Alman ekibinin gollerini 8. dakikada Kingsley Coman, 74'te Harry Kane ve 78'de Musiala attı. 

Kane'den Galatasaray taraftarına övgü

Galibiyetin ardından konuşan Harry Kane, "İstanbul'a ilk kez geldim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu emin değilim. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey. Bu yüzden önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Maçın oyuncusu seçilen Kingsley Coman ise "Çok gergin ve zor maçtı. Kolay olmadı çünkü çok fazla baskı yarattılar, ancak ikinci yarıda daha fazla alan vardı ve bence bu yüzden ikinci yarı daha fazla gol attık." Böyle ortamları seviyorum. Bunun gibi atmosferlerde çok fazla adrenalin var ve bu gece inanılmazdı. Maçın Oyuncusu ödülünü kazanmak harika ama bugün en önemli şey kazanmaktı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Icardi golünü attı, elit kulübe girdi!
Habere Git

Galatasaray, Bayern Münih'e 3-1 kaybettiği maçın ardından 4 puanda kaldı. Şampiyonlar Ligi gruplarında üst üste 37. maçını da kaybetmeyen Bayern Münih ise puanını 9 yaptı ve gruptan çıkma yolunda büyük bir adım daha attı. 

Senin için hazırladığımız haberler