"Harry Maguire şanslı çocuk"

18.02.2020 - 15:25 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 12:25

Manchester United'ın eski futbolcusu Roy Keane'den Harry Maguire yorumu. Chelsea maçındaki pozisyon için neden şanslı çocuk dedi?

Manchester United'ın İrlandalı eski futbolcusu, Harry Maguire'ın Chelsea maçındaki pozisyonu ile ilgili şanslı olduğunu söyledi."

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, dün oynanan karşılaşmada Chelsea'yi 2-0 mağlup etti. 

Ancak Kırmızı Şeytanlar'ın ikinci golünü atan Harry Maguire'ın 21 dakikada Michy Batshuayi'ye attığı tekme, karşılaşmaya damga vurdu. Müsabakada gol olmadığı bu süre zarfında Batshuayi ile girdiği ikili mücadelede, saha kenarında yere düşen Maguire, akabinde Belçikalı oyuncunun kasıklarına tekme attı. Yapılan itirazlar sonrasında pozisyon VAR'da (Video Asistan Hakem) incelendi ve Maguire'a kırmızı kart çıkmadı. 

Harry Maguire, karşılaşma sonrasında, pozisyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Ona zarar vermek veya tekme atmak gibi bir niyetim yoktu. Kendisinden özür dilerim." dedi.

Roy Keane: "Şanslı..."

Sky Sports yorumcusu ve eski bir Manchester United oyuncusu olan Roy Keane, Harry Maguire'ın oyundan atılmaması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şanslı çocuk. Belki sakin, düzgün bir kişiliğe sahip olabilir ama o pozisyonda oyundan atılması lazımdı." ifadelerini kullandı. Keane, Maguire'ın maç sonu açıklamaları ile ilgili şunları söyledi:

"Kişiliği ona yardım etti. Düzgün biri olarak karşımıza çıktı ve doğru bir açıklamada bulundu; ama o şanslı bir çocuk."

Senin için hazırladığımız haberler