Galatasaray, Gomis'in Golü İle Gaziantep Karşısında 1-0 Öne Geçti

Akın Ungan
20.03.2022 - 16:42 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 17:08

Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantep ile karşılaştı. Sol taraftan Kerem Aktürkoğlu'nun geliştirdiği atakta topu önünde bulan Bafetimbi Gomis, golünü attı.

Galatasaray, Gomis'in Golü İle Gaziantep Karşısında 1-0 Öne Geçti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30 haftasında Galatasaray, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Maçın 39. dakikasında Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılılar'ı öne geçiren golü attı.

'Harry Potter' Kerem yine büyü yaptı

'Harry Potter' lakabı ile bu sezonki iyi performansına devam eden Kerem Aktürkoğlu, Gaziantep FK karşısında atılan ilk golde de hünerini gösterdi. Sol tarafta rakibinden şık bir hareket ile sıyrılan genç oyuncu, atağı geliştiren isim oldu. Kerem'in ceza sahasına çevirdiği topla buluşan Morutan ise ilk hamlede savunmaya takıldı.

Gomis ağları havalandırdı

Kerem'in çevirdiği topta savunmaya takılan Morutan'ın ardından Bafetimbi Gomis, boş pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı. Golcü oyuncu, Günay'ı mağlup ederken, Sarı-Kırmızılılar'ı 1-0 öne geçirdi.

6 maçta 4. golünü attı

Ara transfer döneminde Suudi Arabistan takımı Al-Hilal Riyad'tan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Fransız forvet, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 6. maçında 4. golünü atmayı başardı.

11'deki ilk golü

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'daki 2. döneminde ilk kez 11'de başladığı bir maçta fileleri havalandırdı. Bundan önceki 3 golü de oyuna sonradan girdiği maçlarda gelmişti.

Kerem büyülemeye devam ediyor

Özellikle Barcelona ve Beşiktaş maçlarındaki performansı ile adından fazlasıyla söz ettiren Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, futboluyla beğeni toplamaya devam ediyor. 21 yaşındaki futbolcu, gol yollarındaki etkinliğinin yanında adam geçme özelliğiyle de ön plana çıktı.

Kerem'in bu sezonki performansı

Galatasaray ile bu sezon 43 maçta görev alan Kerem Aktürkoğlu, 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler