Harun Tekin: "Eskisinden güçlü döneceğim"

16.11.2020 - 22:27 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 22:27

Son dakika haberleri.. Fenerbahçe'nin kalecisi Harun Tekin, Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. Elmacık kemiğinden operasyon geçiren Harun Tekin sakatlığı sonrası neler söyledi? İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin 3-3 kaldığı Fatih Karagümrük maçının ikinci yarısında sağ elmacık kemiği kırılan kaleci Harun Tekin ameliyat edilirken sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tecrübeli kaleci, “Süper Lig'e verilen milli arada Fatih Karagümrük ile karşılaştığımız hazırlık maçında yüzüme aldığım darbe sonucu elmacık kemiğimin kırılmasının ardından başarılı bir ameliyat geçirdim. Geçmiş olsun dileklerini ileten başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere Başkanımız Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, teknik direktörümüz Sayın Erol Bulut’a, sportif direktörümüz Emre Belözoğlu’na, takım arkadaşlarıma, camiamıza ve adını yazamadığım herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Kısa bir aranın ardından tekrar çalışmalarıma başlayarak eskisinden daha güçlü döneceğim.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler