Harun Tekin ezeli rakibe mi transfer oluyor?

12.08.2020 - 10:25 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 10:31

Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli ekipte Altay Bayındır'ın gerisinde kalan Harun Tekin'in ayrılma ihtimalinin olduğu gündemde. Harun Tekin'e Fenerbahçe'nin hangi ezeli rakibi transferde talip oldu?

Harun Tekin ezeli rakibe mi transfer oluyor?

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Alman kaleci Loris Karis olaylı bir şekilde takımdan ayrılmıştı. Siyah-beyazlılarla ilgili kaleci transferi konusunda bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş, Fenerbahçe'den Harun Tekin'i mi transfer edecek? Detaylar haberde...

Harun Tekin'in Fenerbahçe'den ayrılması gündemde

Karar Gazetesi'nin haberine göre; Harun Tekin'in Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali belirdi. Bu durum sonrası Beşiktaş'ın harekete geçtiği ve Harun Tekin için nabız yokladığı iddia edildi. 

Harun Tekin'in Fenerbahçe performansı

2018-19 Sezonu

●Harun Tekin - 31 maç (22 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası, 8 Avrupa Ligi)

2019-20 Sezonu

●Harun Tekin - 8 maç (2 Süper Lig, 6 Ziraat Türkiye Kupası)

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki kaleciler kimler?

Hatırlanacağı gibi Harun Tekin, Fenerbahçe'ye Bursaspor'dan transfer edilmişti. Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen kaleciler arasında Medipol Başakşehir forması giyen Volkan Babacan ve Royal Antwerp'den ayrılan Sinan Bolat da yer alıyor.

Kalede Ersin Destanoğlu oynamıştı

Beşiktaş'ta Karius'un ayrılığının ardından kaleye Ersin Destanoğlu geçmişti. Genç kaleci, 8 maçta 720 dakika süre almıştı. Teknik patron Sergen Yalçın'ın genç kalecilere şans verse de kalede tecrübeli bir ismi görmek istediği gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler