Hasan Ali, Rusya maçı öncesi konuştu!

04.06.2018 - 18:41 | Son Güncellenme: 04.06.2018 - 21:48

A Milli Futbol Takımı, Rusya ile yarın hazırlık maçı oynayacak. Milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, karşılaşmanın öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe ilgili sorulan soruları yanıtlamayan ay-yıldızlı futbolcunun açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Sabır ve zamana ihtiyacımız var”

Biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var. Daha iyi bir takım olacağız. Son maçlarda hatalar yaptık, herkes hata yapıyor, biz de hata yaptık. Ama dediğim gibi zamanla daha iyi olacağız.

“2018 Dünya Kupası’nda olamadığımız için üzgünüz”

Dünya Kupası’nda olamadığımız için üzgünüz. Ama artık önümüze bakmamız lazım. İyi performans sergilemek gerekiyor. Böyle turnuvalara zor katılıyoruz. O yüzden kendimizi geliştirmemiz lazım. Genç arkadaşlarımızla birlikte tecrübe kazanıyoruz. Rusya’ya da başarılar diliyorum. Onların heyecanlı ve istekli olduklarını görebiliyoruz. Bize karşı da atmosfer olsun, sahadaki futbolları olsun bize yansıtacaklardır. Ama biz de 14 gündür beraberiz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yoğun çalıştık. Bu kamp dönemini galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bir dahaki sefer Eylül ayında resmi maçlarımız başlayacak. 1 sene içinde Rusya ile 3 kez karşılaşmış olacağız. Bu da ayrı bir tecrübe olacaktır.

“Konsantrasyon kaybı yaşayabiliyoruz”

Duran toplar tehlikeli olabiliyor. Savunma oyuncusu olarak oyun durduğunda konsantrasyon eksikliği yaşayabiliyorsunuz. Disiplinsiz bir davranışınız gole sebep olabiliyor. Duran toplarda akıllı davranmak gerekir. Rusya ile kıyasladığımızda, fizik ve boy olarak bizden üstünler. Bu bizim için dezavantaj. O yüzden akıllı davranmak ve rakibi engellemek gerekiyor. İran maçında da öyle oldu. Hem duran top konusunda hem de son dakika yenilen gollerde biraz konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Bunu düzeltip daha akıllı davranmalıyız. Takım arkadaşım Roman Neustadter'in Rusya kadrosunda olmamasına üzüldüm. Ben yeni öğrendim kadroda olmadığını. Ama hocanın kararına saygı duymak lazım. 

Senin için hazırladığımız haberler