Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçı sonrası konuştu

25.12.2021 - 21:10 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 21:28

Süper Lig'in 19. haftasında Emre Belözoğlu ile müthiş bir çıkış yakalayan ve lider Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Başakşehir'de futbolcular maç sonu konuştu

Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Abdullah Avcı yönetimindeki lider Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında Emre Belözoğlu ile müthiş bir çıkış yakalayan Başakşehir'i konuk etti, Akyazı'da oynanan 90 dakika, 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Başakşehir'in yenilmezlik serisi 10 maça yükseldi.

 

Hasan Ali Kaldırım'ın eline çarpan top sonrası penaltı beklendi

 

Başakşehir ceza sahası içinde Hasan Ali Kaldırım'ın eline çarpan top sonrası Siopis dahil olmak üzere Trabzonsporlu futbolcular penaltı bekledi ancak maçın hakemi Halil Umut Meler, korner kararı verdi.

"Bugün daha iyi oynadık"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım "1 puan bizim için az. 3 puana gelmiştik. Oyun olarak iyi oynadık. Galatasaray maçı bizim için iyi tecrübe oldu.  Bazı arkadaşlarımız Galatasaray maçında atmosfere alıştı. Bugün daha iyi oynadık. Gol pozisyonlarına girdik ve iyi pozisyonlar yakaladık. İyi yoldayız, hocamızla her geçen gün daha iyi seviyeye geliyoruz. Hedeflerimiz var. Her hafta üstüne koya koya ligi zirvede tamamlamak istiyoruz." dedi.

"Bu soruyu burada sormanız bile ayıp"

Penaltı pozisyonuna da değinen Kaldırım "Rakibim beni itti. Dengemi kaybettim elime çarptı. Penaltıyla alakası yoktu. Bu soruyu burada sormanız bile ayıp" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in Fas asıllı Belçikalı futbolcusu Nacer Chadli ise şöyle konuştu:

 

Chadli: "Alınan 1 puan yetersiz ve üzgünüz "

 

"Çok zorlu bir deplasmanda oynadık. Kalabalık bir taraftara karşı oynamak kolay değil. İyi bir takıma karşı oynadık ama kazanamadık. Biz daha üretkendik. Organize oyunumuz, onlara zorluk çıkardı. Alınan 1 puan yetersiz ve üzgünüz."

 

Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Caiçara ise Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin oynamamasını şans olarak değerlendirerek, şöyle konuştu:

 

"İyi ki oynamadı, Tanrı'ya şükürler olsun"

 

"Anthony Nwakaeme'yi rakip olarak görmek istemezdim. Çok hızlı ve beni zorlayabilecek bir oyuncu. İyi ki oynamadı, Tanrı'ya şükürler olsun. Maçın zorluğunu biliyorduk. Oynadığımız oyun ligin ikinci yarısı için bize umut verdi. Doğru pas trafiğini yapamadık."

Senin için hazırladığımız haberler