Hasan Ali'nin Fenerbahçe sonrası gözü formada kaldı!

02.11.2020 - 13:58 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 14:02

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'e transfer olan Hasan Ali Kaldırım, yeni takımında son haftalarda tercih edilmemeye başlandı. Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir'de kaç maçta oynadı? İşte detaylar...

Hasan Ali'nin Fenerbahçe sonrası gözü formada kaldı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de geçen sezon şampiyon Medipol Başakşehir, sezon başında Hasan Ali Kaldırım’ı transfer etmişti. Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir’de forma şansı bulamıyor. Hasan Ali bu sezon kaç maçta oynadı? Detaylar haberde…

Başakşehir toparlanma sürecine girdi

Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir, toparlanma sürecine girdi. Başakşehir, son 3 maçında galip geldi. Hasan Ali Kaldırım ise kadroda şans bulamıyor.

PSG maçında sonradan girdi

Antalyaspor maçına yedeklerde başlayan tecrübeli sol bek, 62. dakikada oyuna dahil olmuştu. Hasan Ali, Şampiyonlar Ligi’nde PSG maçında da oyuna sonradan girdi.

Okan Buruk son haftalarda tercih etmiyor

Mücadele ettiği kulvarlarda skora katkı yapamayan Hasan Ali Kaldırım, ligde bu sezon 4 maçta 11’de oynarken 1 maçta sonradan oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe’ye hangi sözlerle veda etmişti

Hasan Ali Kaldırım, geçen sezon Fenerbahçe’de toplam 20 maçta oynamıştı. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’ye şu sözlerle veda etmişti:

"2012 yılında başlayan Fenerbahçe maceram 8 yılın ardından sona erdi. Kayserispor'dan toy ve heyecanlı bir şekilde geldiğim bu kapıdan kaptanlık mertebesine erişmiş bir tecrübeli oyuncu olarak çıkıyorum. Artık bambaşka bir yolculuğa başlıyor ve zihnimde hep iyi anılarla ayrılıyorum Fenerbahçe'den. Benim bu kulübe transferini sağlayan ve ömür boyu unutamayacağım bir şeref madalyasına sahip olma vesile olan eski başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetimini teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, bana zor zamanlarımda göstermiş oldukları destekten destekten ötürü mevcut başkanımız Ali Koç yönetimine, 8 yıl boyunca uyum içinde çalıştığım hocalarıma ve teknik personele, her zaman biz futbolcuların tüm dertleriyle ilgilenen idari personele ve kulüp emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Son olarak büyük Fenerbahçe taraftarlarına şunları söylemek istiyorum; Oynadığım süre boyunca kimilerini mutlu kimilerini mutsuz etmiş olabilirim. Ancak emin olduğum bir şey var ki 3 numaralı çubuklu giymek için her zaman hazır olmak için tüm gayreti gösterdim oynadığım ve oynamadığım her an motivasyonumu yüksek, iş ahlakımı ve disiplinimi en üst seviyede tutarak bu formaya; arkamızdaki milyonlarca taraftarı layık olmaya çalıştım. Şimdi 3 numaralı çubukluyu, bu formanın kıymetini ve sorumluluğunu her zaman bilmenin huzuruyla soyunma odasında bırakıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler