Hasan Ali Kaldırım'ı Kadro Dışı Bırakan Başakşehir Caner Erkin İle Anlaştı

Akın Ungan
16.12.2022 - 12:44 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 13:03

Transfer haberi | Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım kadro dışı bırakıldı. Başakşehir, Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin ile anlaştı.

Hasan Ali Kaldırım'ı Kadro Dışı Bırakan Başakşehir Caner Erkin İle Anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de 2022 Dünya Kupası arası öncesi Galatasaray'a 7-0 kaybeden Medipol Başakşehir, büyük bir şok yaşamıştı. Emre Belözoğlu yönetimi bu hezimetin faturasını Hasan Ali Kaldırım'a kesti. Kadro dışı bırakılan oyuncu, Antalya kampına götürülmedi. Yolların ayrılması planlanan tecrübeli sol bek yerine transfer edilecek oyuncu ise belli oldu.

Başakşehir, Caner Erkin ile prensipte anlaştı

Akşam'ın haberine göre Medipol Başakşehir, geçtiğimiz günlerde Fatih Karagümrük ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheseden Caner Erkin ile prensipte anlaştı. Hasan Ali Kaldırım'ı takımdan göndermeye hazırlanan İstanbul temsilcisi, şu an bir kulübü bulunmayan Caner Erkin'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Beşiktaş da devrede

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük ile olan birlikteliğinin son bulması ile tecrübeli oyuncu için harekete geçen ilk takımlardan biri Beşiktaş oldu. Eski hocası Şenol Güneş'i takımın başına getiren Siyah-Beyazlılar, Güneş ile şampiyonluk yaşamış eski oyuncusu Caner'i de kadroya katmak için çalışmalara başladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iddiaları yalanlamıştı! Yıldız oyuncuyla görüşmeler başladı
Habere Git

Beşiktaş olmazsa Başakşehir'e imza atacak

Kendisiyle ilgilenen kulüpler arasında Beşiktaş ve Galatasaray'ın da olduğu tecrübeli sol bek şu an bekliyor. Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı Caner Erkin'i takımlarında görmek istemediklerini sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla belirtti. Taraftarın istememesi üzerine Sarı-Kırmızılı taraf Caner Erkin transferinden vazgeçti. Erkin, Beşiktaş ile anlaşma ortamının oluşmaması durumunda Medipol Başakşehir'e imza atacak.

Çebi: "Ne yok diyebilirim ne var diyebilirim"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha önce yaptığı açıklamada Caner Erkin transferi hakkında, "Caner benim sevdiğim, hırsını beğendiğim bir futbolcu. Formamızı giymiştir. Çok da severim. Ama iş başka, aşk başka. O gün ona ihtiyaç var mı bakacağız. Şartlar nasıl olur, fizik, kimya bunlar bugünün konuları değil. Ne yok diyebilirim ne var diyebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'in asist kralı

Bu sezon Fatih Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu, süre aldığı 12 maçta yaptığı 6 asist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırada yer alıyor. 

İlgini Çekebilir
Araya hezimetle girdi, cezayı Hasan Ali'ye kesti!
Habere Git

Caner Erkin'in kariyeri

Futbola Manisaspor altyapısında başlayan 4 Ekim 1988 doğumlu Caner Erkin, CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

Kariyeri boyunca 548 resmi müsabakaya çıkan 34 yaşındaki sol bek 37 gol, 115 asist kaydetti. Caner 148 maçta sarı kart görürken, 4 maçta ikinci sarıdan, 5 maçta ise direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler