Hasan Arat açıkladı! Beşiktaşlı futbolcudan ihtarname...

Furkan Sönmez
09.03.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 09.03.2024 - 18:47

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu'nda isim vermeden eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde transfer edilen Gökhan İnler'in ihtarname yolladığını açıkladı.

Hasan Arat açıkladı! Beşiktaşlı futbolcudan ihtarname...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalar yapan başkan Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi döneminde transfer edilen ve bu sezon hiçbir maçta forma giymeyen Gökhan İnler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Arat, "Bir sporcumuz, locası nedeniye kulübü icraya veriyor, dava açıyor" açıklamasını yaptı.

"Ayda 500 bin TL para ödüyoruz"

Gökhan İnler'in ismini kullanmadan konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Kulübümüz, o sporcuyla jübile için sözleşme imzalıyor ve oyuncuya ayda 500 bin TL para ödeniyor. Parası ödenmediği zaman da kulübe ihtarname yolluyor” dedi.

Gökhan İnler kimin döneminde geldi?

Sezon başında Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Gökhan İnler, dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi zamanında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş o dönem şu açıklamayı paylaştı: "Kulübümüz, futbol A takımımızın 2016-2017 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler'le bir yıllık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Gökhan İnler'e evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz."

Gökhan İnler'in Beşiktaş karnesi

2016-2017 sezonunda İngiltere Premier Lig takımı Leicester City'den Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olan Gökhan İnler, o dönemde siyah beyazlılarla Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Beşiktaş'ta bir sezon forma giyen İsviçreli orta saha, 30 maçta forma giydi. 39 yaşındaki futbolcu gol katkısı veremezken, iki asist üretmeyi başardı. Bu sezon başında yeniden Beşiktaş'a transfer olan Gökhan İnler, hiçbir maçta forma giymedi.

Senin için hazırladığımız haberler