Hasan Arat'tan Süper Kupa ve transfer açıklaması

02.08.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 11:17

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray ile yarın oynayacakları Süper Kupa maçı, transfer çalışması ve yeni sezonla ilgile açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat'tan Süper Kupa ve transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, yarın akşam Galatasaray ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda değerlendirmelerde bulundu. Arat'ın açıklamaları şöyle:

"Güzel bir sezon başlangıcı olmasını temenni ediyoruz"

"Beşiktaş taraftarları yarın için hazır. Boğaz'ın efendisi Atatürk Olimpiyat Stadı'na bir kez daha geliyor. Güzel bir sezon başlangıcı olmasını temenni ediyoruz. Sezonumuz uzun. Biz buraya sadece Süper Kupa maçı için gelmedik. Sezona hayırlı olsun demeye geldik. Sürekli kampta olan arkadaşlarımız oldu. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocamız gerekli çalışmalardan sonra ihtiyaçlarını da bildirdi. Gidecek olan oyuncularımız da var tabii. 14 yabancı ve 1 Mavi Kart hakkımız var. Bunu doğru kullanmaya çalışıyoruz. Altyapısından en fazla A takımda oyuncu bulunduran kulüp Beşiktaş."

"Transfer komitesi başkanı olarak Hüseyin Yücel önemli çalışmalar yaptı. Taraftarı heyecanlandıracak, takımı güçlendiren transferler yaptılar. Beşiktaş yönetim kurulu olarak yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz."

"Sözlerimizin arkasındayız"

"Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tesisler açısından da mükemmel çalışmalar yapıldı. Hem stadın yenilenmesi, hem tesisin toparlanması konusunda katkılar oldu. Biz bir takımız. Bu takımın camiaya sözü var. Bu sözlerin arkasındayız."

"Bugün bir transferimizin daha lisansı çıkacak"

"Transferler tabii ki devam edecek. Hüseyin Bey çalışmalarına devam ediyor. Scout ekibi ciddi çalışmalar yapıyor. Neticesinde hocayla birlikte karar veriliyor. Hocanın kararları son derece önemli. Bugün bir transferimizin daha lisansı çıkacak. Emirhan Topçu Beşiktaş'ı çok istedi. Hayırlı olsun. Beşiktaş'ı çok isteyen oyuncular bizim için önemli. Çalışmalarımız devam edecek."

"Süper Kupa maçı federasyonun ilk sınavı olacak"

"Seçimlerin çok adaylı olmasını istemiştik. Oylarla seçilen başkana saygı gösterilmelidir. Başkan ve yönetim kurulu umarım iyi şeyler yapacaktır. Bir gün önce haber verilen toplantıya katılmadım, sonra görüştüm. Her iki takıma da başarılar diledi. En önemlisi hakemler meselesi. Hakemlerin de bu maçta adil yönetim sergileyeceğinden şüphemiz yok. Federasyonun ilk sınavı olacak."

"Busenaz hiçbir şeyden korkmaz"

"Busenaz Türkiye'nin bir değeridir ve dünyanın en önemli sporcularından biridir. Kendisine başarılar diliyorum. O hiçbir şeyden korkmaz. Nesrin, Beşiktaş'ı temsilen orada. Beşiktaş'ın antrenörü aynı zamanda milli takımın tek Türk antrenörü"

Hüseyin Yücel: "Bomba gibi Beşiktaş geliyor"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ise, "Bugün takımımıza moral ziyaretinde bulunduk. Eksiklerimizi biliyoruz bunları tamamlayacağız. Bomba gibi Beşiktaş geliyor. TFF de aslında ilk sınavına çıkıyor. İlk sınavında nasıl bir şey sergileyecekler göreceğiz. Beşiktaş'ın kupaya ulaşacağından hiçbir şüphemiz yok."

Süper Kupa maçı primiyle ilgili olarak ise Hasan Arat, "O yarın soyunma odasında Hüseyin Bey tarafından CEO'ya söylenecek. Takıma aktarılacak."

Senin için hazırladığımız haberler