Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın transferdeki ilk hamlesi Talisca olacak

Özgür Koç
06.12.2023 - 09:32 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 09:40

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda Başkanı Hasan Arat takımı güçlendirmek için kollarını sıvadı. Arat'ın transferde hamle yapmayı planladığı ilk isim taraftarı sevindirecek. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın transferdeki ilk hamlesi Talisca olacak

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 11 puan gerisine düşen, Avrupa Konferans Ligi'nde ise 1 puanla son sırada yer alan Beşiktaş, yeni başkan Hasan Arat transfer çalışmalarına hız verdi.

Devre arasında yapılacak takviyelerle takımı yeniden şampiyonluk yarışında iddialı haline getirmek isteyen Hasan Arat'ın transferdeki ilk hamlesi de belli oldu.

Seçim öncesi Al Nassr ile anlaşma sağlandı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, seçim öncesi Suudi Arabistan’a gidip Anderson Talisca’nın kulübü Al Nassr’la futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varmıştı. 

İlk transfer hamlesinin hedefi Talisca olacak

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; başkanlık koltuğuna oturması sonrasında transfer için kolları sıvayan Arat’ın, önlerinde yaklaşık 1 aylık zaman olması sebebiyle ilk atağını Anderson Talisca için yapacağı bildirildi.

Devre arasındaki transfer döneminin hareketli geçmesi beklenen Arabistan’da kulüplerin, yine yüz milyonlarca Euro’luk anlaşmalara imza atması bekleniyor. 

Al Nassr’ın da Anderson Talisca’nın bölgesine bir hamle yapması halinde Sambacı’yı göndermeye yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor. 

Ahmet Nur Çebi olumsuz yanıt almıştı

Beşiktaş’ın önceki başkanı Ahmet Nur Çebi de Talisca için girişimde bulunmuş ancak Al Nassr’dan olumsuz geri dönüş almıştı.

Bu sezon 17 maçta 17 golü var

Anderson Talisca, Beşiktaş forması ile toplam 80 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 37 kez gol sevinci yaşarken, 14 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Talisca, bu sezon Al Nassr forması ile 17 resmi maçta 17 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 2 kez de asist performansı sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler