Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Milli futbolcuyu istiyor

İsa Kethüda
15.05.2024 - 12:03 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 12:20

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer görüşmeleri yapmak için yeniden Almanya'ya gidecek... İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Milli futbolcuyu istiyor

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, hem teknik direktör arayışı hem de kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları sürüyor.

Siyah-Beyazlı takım, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Sebastien Haller için devreye girdi.

Sebastien Haller takımdan ayrılmak istiyor

Alman basını, takımdaki durumundan hiç mutlu olmayan 29 yaşındaki santrfor, kendisiyle ilgilenen kulüplerle temasa geçti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un transfer hedefi eski Beşiktaş yıldızı!
Habere Git

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Fildişi Sahili forvet, bu sezon görev aldığı 18 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Salih Özcan için Almanya seferi

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, kısa süre içerisinde soluğu yeniden Almanya'da alacak.

Hasan Arat, Nuri Şahin ile yüz yüze görüşmüştü

Geçtiğimiz günlerde önce Münih'e, ardından Dortmund'a giden Arat, teknik direktör arayışında Nuri Şahin ile yüz yüze görüşmüştü.

İlgini Çekebilir
Arda Güler, Eden Hazard'ı yakaladı!
Habere Git

İki oyuncu için pazarlık masasına oturacak

Başkan'ın tecrübeli çalıştırıcı ile tekrar bir araya geleceği, ayrıca Borussia Dortmund ile Sebastien Haller'in yanı sıra milli orta saha Salih Özcan için de pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

"Beşiktaş iyi bulduğu her futbolcu ile ilgilenir"

Yerli transferinde adı ilk sıralarda yer alan Salih Özcan için Başkan Arat geçtiğimiz günlerde, "İyi bir oyuncu. Beşiktaş iyi bulduğu her futbolcu ile ilgilenir" demişti.

Alman ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar süren milli futbolcu, bu sezon 34 maçta görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler