Hasan Ayaroğlu'ndan Trabzonspor itirafı: Transfer teklifi geldi!

17.06.2018 - 18:35 | Son Güncellenme: 17.06.2018 - 15:42

Aytemiz Alanyaspor'un çiçeği burnunda transferi Hasan Ayaroğlu ilk kez konuştu.

Alanyaspor'u tercih sebebini anlatan Hasan, Trabzonspor'dan da menajerleri aracılığıyla transfer teklifi aldığını söyledi.

Alanyaspor futbolcusu Hasan Ayaroğlu, Radyospor'da yayınlan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Hasan Ayaroğlu, Alanyaspor'u neden tercih etti?

"Birkaç kulüple daha görüşmemiz oldu. Alanyaspor'un bana karşı olan tavrı ve Mesut hocamın beni istemesi Alanya'yı tercih etmem de etkili oldu. Geçen sene Eskişehirspor ile çok zorlu dönemlerden geçtik. Takımca çok iyi mücadele ettik. Eskişehir taraftarıyla birlikte çok büyük bir camia. Saha dışında pek çok sorun vardı ancak göz ardı ettik. Benimle de tekrar sözleşme yenilemek istediler. Geçmiş sezondan kalan alacaklarımı vereceklerine dair bir madde koydurduk. Bekledim ancak kongre geçtikten sonra da verilmedi. Serbest kalma hakkımda vardı. Daha sonra Alanyaspor ile sözleşme imzaladım"

'Trabzonspor'dan teklif geldi!'

"İlk olarak Hakan Kutlu hocam ile Ankaragücü'nde şans buldum. O zamanlar daha çocuktuk. Eskişehirspor'a geldiğimde Kastamonuspor'a kiralık gittim ve asıl gelişimimi orada kaydettim. 2 senedir asist ve gol olarak skora katkı vermeye çalışıyorum. Trabzonspor'dan menajerlerime net bir teklif geldi. Ben bu konuları pek bilmiyorum ancak Trabzonspor'un gündeminde olduğumu biliyordum"

Senin için hazırladığımız haberler