Hasan Bek: ''Aykut Kocaman 3 Temmuz'la ilgili bütün söylediklerinde haklı!''

19.02.2018 - 19:04 | Son Güncellenme: 19.02.2018 - 19:04

Hasan Bek: ''Aykut Kocaman 3 Temmuz'la ilgili bütün söylediklerinde haklı!''

Radyospor programcısı ve spor yorumcusu Hasan Bek canlı yayında önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

Fenerbahçe bir şey yaptı diyorlarsa dürüst olacaksın, 3 Temmuz'un kimlere yaradığı ortada, o zamanki Fenerbahçe'yi kimse yakalayamazdı. Dün akşam 2-1 Galatasaray kaybetti ve aklıma Can Çobanoğlu geldi, o zaman ''Fatih Terim bu lige yabancı demişti'' bu ortaya çıktı, Abdullah Avcı ile Fatih Terim'in bilgisi maç kondisyonu bir olabilir mi?

Konyaspor aleyhine yapılan hataları Şenol Güneş söyleyebiliyor mu? Yok! Söyleyemediği sürece bunların bir değeri yok. Galatasaray'ı konuşurken Abdurrahim Albayrak'ı konuşmak lazım, her maçtan önce önüne 10 tane mikrofon koyuyorlar ve konuşuyor. Türkçe'si Türkçe değil, söylediklerinin manası yok.

Alper Potuk faul yapmıyor ama kart verdi, Fenerbahçe'ye yap bunları yap ama Beşiktaş'a gelince hata diyorsun. Aykut Kocaman, 3 Temmuz'da malum takım avantaj elde etti diyor yalan yok Aykut Kocaman doğru söylüyor. Bekir İrtegün, mesela ne çıktı?

Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih maçlarına neden hep Cüney Çakır gidiyor, soruyorum herkese. Neden bu zor maçları Cüney Çakır'a veriyorlar?

Ben Gomis'i oynatan doktorun işine hemen son veririm, hocaya diyecek ki; bu oynayamaz ve hoca da çık diyecek olay bitecek. Böyle bir tıp adamı olamaz.

Gomis'in oyundan alınmaması büyük bir akıl tutulması.

Galatasaray 7 gol atacağı maçı 2-1 kaybediyor, bir program var karşılaşmada bir enerji düşüklüğü var takımda. Tudor çok mu başarısızdı giderken?

Ben sana desemki 1905 lira vereceğim bu programı yapmazsın, helal olsun Fatih Terim'e büyük jest yaptı 1905 liraya takım çalıştırıyor.

Şenol Güneş, Konyaspor maçında etki edecek bir tane değişiklik yapmadı, yapamadı. Aynı şekilde Fatih Terim de Kasımpaşa maçında hiçbir etki yapamadı. Kasımpaşa'da Trezeguet'e bir uzun top atıyorlar koş koş yakalamaya çalışıyorsun.

Fatih Terim, Şenol Güneş, Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman gibi çok iyi 4 hoca var ortada. Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman'ın maç kondisyonu fazla ve daha iyi kararlar veriyorlar. 

Kemal Özdeş'i canı gönülden tebrik ediyorum. Önce gönderdiler sonra geri çağırdılar ve hoca asla gönül koymadı geldi işini yaptı helal olsun.

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'e de Galatasaray'ın kime ne borcu var ne yapmışlar her şeyi anlatmak yakışmıyor. Galatasaray'ı sırlarını deşifre etmek Galatasaray yöneticilerine yakışmıyor.

Aziz Yıldırım, üyelik kapılarını açmasaydı bugün Ali Koç başkan olamazdı, 28 bin üyesi var Fenerbahçe'nin, Galatasaray'da ise 7000 kişi oy veriyor sadece. Aziz Yıldırım bugün başkan olsun Fenerbahçe'de kimse maça gitmez.

Galatasaray başkanını 3.800 kişi seçemez böyle bir kulüp yönetilemez.

Milli Takım'ın başında Fatih Terim vardı bana söyler misin sistemi neydi? Galatasaray'ın dün bana ne oynadığını söyler misiniz? Galatasaray'ın sistemi nedir biliyor musunuz?

Bu takımı Cenk Ergün kurdu, hepsini bu adam getirdi ve onlarla arkadaş. Hasan Şaş, Gomis'e ne diyecek 2 Adana mı söyleyecek? Futbolcularla kim diyalog kuracak!

 

Senin için hazırladığımız haberler