Hasan Bek: ''Fenerbahçe 3 sene sonra Türkiye’nin Juventus’u olur''

27.08.2018 - 19:02 | Son Güncellenme: 27.08.2018 - 22:02

Hasan Bek: ''Fenerbahçe 3 sene sonra Türkiye’nin Juventus’u olur''

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, Yeşil Koltuk programında gündemi değerlendirdi. İşte detaylar...

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Hasan Bek'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hücum futbolu topu alıp ileri gitmek değil. Aykut Hoca’yı eleştiriyorlardı. Valbuena oynamaz, niye oynamıyor? Çünkü Cocu iki Benfica ve Bursaspor maçında Valbuena'yı denedi ve olmadığını gördü. O varken takım bir kişi eksi oynuyor. Artık futbolda böyle bir şey yok. Aykut Hoca bunu bir sezon anlattı.

Akhisarspor yıllardır Manisa’da oynuyor. Ben yayıncı kuruluş olsam Akhisarspor’a para vermezdim. Gidecek kendine bir stat bulacak. Premier Lig’i futbol dışında saha, zemin ve çekim kalitesi için izliyorsun.

Sahanda gidip Shakira konseri yapmışsın, çok keyif almışsın..Ne oldu şimdi zemin? TFF’de görevini iyi yapmıyor. Ankaragücü maçındaki saha mı? Federasyon gidecek, bu sahada oynayamazsın diyecek. Slimani’ye senelik 3.5-4 milyon Euro veriyorlar bu adam gidip Göztepe sahasında düşüp kalkıyor. Orada futbol mu oynanır?

Ronaldo’nun Juventus’a gitmesiyle Real Madrid 40 bine oynadı. Ronaldo’nun gidişi İspanya ligini aşağıya aldı. Artık Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi’ni domine eden Barcelona, Real Madrid kolay kolay 5-10 yıl kupa alamaz. Artık İngiliz takımlarının zamanı geldi.

Beşiktaş 45 hafta sonra sahasında yenildi. Topun da bir canı var. Ne yaparsan yap bazı maçlarda bu başına gelir. Beşiktaş için bu Antalyaspor maçıydı. Beşiktaş kulübesinde büyük bir sinir ve gerginlik var. Şenol Hoca büyük bir stres yaptı. Quaresma gibi bir adamı oyundan alıp Gökhan Töre’yi sokmak kime sorarsan sor en büyük eleştiriyi alacaktır. Şenol Güneş'in sıkıntısı yönetimsel problemler. Hocayı, futbolcuyu bırak çalışanlar para almıyor. Beşiktaş çok kaliteli bir takım, iyi de oynadı ama bütün takımda bir stres var.

Beşiktaş’ta bir sürü şey üst üste geldi. Kaleci yetersiz. Zaten iyi bir kaleci de aldılar. Beşiktaş taraftarının Oğuzhan’a büyük bir tepkisi oldu. Kısmen haklılar. Oğuzhan kaç senedir üstüne koyamıyor.

Beşiktaş’ta İşler ters gitmeye başlayınca hoca çok gergin. Bu gerginlik tribünlere yansıyor. Hoca olarak oynattığın futbol ve 2 şampiyonluk ile her türlü kredin var. Beşiktaş maçını izlemekten keyif alıyorsun. İnanılmaz bir tempoları var ama hocanın inanılmaz bir stresi var.

VAR diye bir şey yok mu? Rezalet. Televizyonun karşısında 5 koca adam oturuyorsunuz. Beşiktaş 6 tane de yiyebilir, VAR hakemlerinin Halis Özkahya’yı önermesi lazım. Hakem zavallı. Kuralları okuyunca golün ofsayt olmadığını anladık. Ama hakem maç boyunca bu kararın altında ezildi.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Gomis bir gol atsa sezonluk maaşını çıkarır. Haberler sızdırıldı ancak Gomis oynarken isteksiz oynamıyordu. Artık işine bakacaktı. Galatasaray için bir macera.

Fenerbahçe 3 sene sonra Türkiye’nin Juventus’u olur. Bu lig artık iflas etmiş bir lig. Göreceğiz, ligi ikinci yarısı bazı futbolcular sahaya çıkmayacaklar. Beşiktaş ve Galatasaray’da da çok büyük sorunlar olacak. Şenol Güneş’in yüzündeki ifade yönetimsel bir sıkıntı. 3 büyük kulüpten parası kalan ekip rahat rahat şampiyon olacak.

Senin için hazırladığımız haberler