Hasan Bek: ''Fenerbahçe zor durumda olmasaydı Mahmut Uslu Aykut Kocaman'ı konuşturmazdı''

12.02.2018 - 18:46 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 18:46

Hasan Bek: ''Fenerbahçe zor durumda olmasaydı Mahmut Uslu Aykut Kocaman'ı konuşturmazdı''

Radyospor programcısı ve spor yorumcusu Hasan Bek, Futbol Aklı programında spordaki son gelişmeleri değerlendirdi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir takımları hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Bir devleti güçlü kılan yasalardır, sen yasaları uygulayamıyorsan güçlü bir devlet değilsin. Trafikte makas atanların ağır cezalar alıp psikoloğa gönderiyorlar.
Trafikte böyle davrananlar maçlara gidip sahaya yabancı maddeler atıyorlar, küfür ediyorlar.

Ben Sivas'ta kaldım, çünkü Fatih Terim formsuz, bugün Türkiye Ligi'nde birbirinden değerli hocalar var. Abdullah Avcı artık ben oldum diyordu,

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına gelmesini benden fazla isteyen yoktur. Aykut Kocaman koç değil sanki Premier Lig menajeri gibi, bütün açıklamaları o yapıyor.

Van Persie'ye Fenerbahçe en az 25 milyon euro kaptırıyorsun, Türkiye'nin en iyi orta sahasını Emre Belözoğlu'nu kovmuşsun Başakşehir'e göndermişsin, paran da yok bu sebeple yöneticiler konuşmuyor. Yoksa Mahmut Uslu kimseyi konuşturmaz ama şimdi paraları yok utanıp saklanıyorlar.

Ozan Tufan, Fenerbahçe'de yalancı koşular yapıyor, menajerine bakın! Mesela Ahmet Çalık beli dönmüyor, bu oyuncuyu Galatasaray'a aldırdılar.

Aykut Kocaman, çökmüş bir camiaya geldi, biz ilk başlarda dedikki bu Valbuena'yı al oynat ama sonra gördük ki Valbuena 90 dakika oynayabilecek durumda değil. İlk 11'de oynadığı zaman sonlara doğru enerjisi bitiyor.

Başakşehir maçında herkes gördü Valbuena ilk 11 oyuncusu değil, bunu artık kabul edelim. Valbuena büyük bir problemdi Fenerbahçe camiası için.

Linnes Real Madrid'i ancak televizyonda görmüştür ama Mariano gördü oynadı.

Mehmet Topal ile J.D.Souza önüne bir Guilano koysalar tadından yenmez oluyor. Fenerbahçe'de ki Guilano Brezilya'da direkt bir oynayabilecek bir isim.

Mustafa Denizli, Fenerbahçe'yi çalıştırırken Balic'i oynatmıyor çünkü oyuncu güçsüz. Seyirici oynat diye ısrar ediyor aldı 2 maç arka arkaya Balic'i 90 dakika oynattı ve Balic'i bitirdi bir daha taraftarlar Balic diye bağırmadı.

Senin için hazırladığımız haberler