Hasan Bek gündemi değerlendirdi! Fenerbahçe, Aykut Kocaman...

11.06.2018 - 20:30 | Son Güncellenme: 11.06.2018 - 23:30

Hasan Bek gündemi değerlendirdi! Fenerbahçe, Aykut Kocaman...

Radyospor programcısı Hasan Bek, Yeşil Koltuk programında İlker Koç'un sorularını yanıtladı.


Gündeme dair yorumlarda bulunan Hasan Bek'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

"Doğayla toplumu birleştirmemiz lazım. Eğitim alanında sporu teşvik etmeliyiz. Kulüp başkanları neden ayrılması gerektiği zamanda kulüplerinden  ayrılmıyorlar. 2018 yılında döviz kurundan dolayı futbolda yeni bir dönem başladı. Hata yapan yöneticilere tekrardan kredi verilmesine ben karşıyım. Galatasaray transfer yapacak mı? Neden UEFA'nın kararı açıklanmıyor! "

'Türkiye'nin futbol iklimi çok farklı'

"Klopp'un yardımcısının Fenerbahçe ile ismi geçiyor. Fakat Türkiye'nin futbol ortamını bilmiyor. Türkiye'de en son şampiyonluğa ulaşan hoca Zico. Türkiye'nin futbol iklimi çok farklı. 'Aykut hocayı istemiyoruz' diyorlar. Bu insanların bunu da bilmesi lazım. "

'Son 12 sezonda yabancı bir teknik adam şampiyon olamadı'

"Bir gerçek var son 12 sezonda yabancı bir teknik adam şampiyon olamadı. Çaylak hocalara başlamak risk. En az  50 milyon Euro harcamanız lazım."

'Geçen sene iyi olmayan bir kadroyu 2. sırada tamamlamış bir hoca var'

"Fenerbahçe'nin bir realitesi var. Taraftarlar Aykut Kocaman'ı istemese de devam etmesi lazım. Ligin bilen bir hoca var geçen sene iyi olmayan bir kadroyu 2. sırada tamamlamış bir sürü güçlüğe rağmen tek başına başarılı olmuş bir hoca var"

Senin için hazırladığımız haberler