Hasan Bek tarihi seçim sonrası konuştu! "Artık insanlar kavgadan bıktı"

04.06.2018 - 19:27 | Son Güncellenme: 04.06.2018 - 22:27

Hasan Bek tarihi seçim sonrası konuştu! "Artık insanlar kavgadan bıktı"

Hasan Bek, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Radyospor yorumcusu Hasan Bek'in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Şu durum Türk sporu için bir umut"

"Cumartesi gününden beri Fenerbahçeliler dışında Galatasaraylı ve Beşiktaşlı diğer arkadaşlarımla da konuştum, Ali Koç için negatif bir söz söylemediler. Burada metrobüsten inip çocuklar birbirini bıçakladı derbi yüzünden. Fanatizm hayatın her yerinde var. İyi insan var, kötü insan var. Toplumun ruh hali negatif, kötü. Şu durum Türk sporu için bir umut."

'Aziz Yıldırım'ı 3 Haziran 2018 tarihinde kendi camiası yaka paça pencereden attı'

"Aziz Yıldırım ilk geldiğinde Ali Şen başkandı. Bu havuz meselesi vardı. Şu an her şeyi izleyebiliyorsun ama o dönemde öyle bir imkan yok. Maçları da izleyemiyoruz bu havuz konusundan. Aziz Yıldırım geldi bu havuz meselesini çözüyoruz dedi ve o zaman büyük bir sempati duyuldu. Dün ama 3 Haziran 2018 tarihinde kendi camiası yaka paça pencereden attı. Aziz Bey'in maalesef durumu böyle oldu. Bu tabii bir ders olsun."

"Taraftarın beklentisi çok yüksek. Bu iş bir günde hop diye olmaz"

"Futbolda başarı çok önemli. Basket takımı geçen sene Avrupa'da en büyük kupayı aldı ama futbol herşeyden önemli. Sportif olarak öyle çok iyi oyuncular aldım 4-5 tane tamam öyle olmuyor. Taraftarın beklentisi çok yüksek. Bu iş bir günde hop diye olmaz ama o kadar kolay değil"

"Hem yönetim hem de sportif açıdan hemen değişmesi kolay değil. 2014-15 sezonu başında İsmail Kartal'ın gelmesiyle başladı. Nisan ayında şampiyon olan Ersun hocadan sonra bir burkulma oldu. Aykut Kocaman'ın gitmesi de çok etkili oldu. 2013 yılında Aykut Kocaman'ın ürettiği takımı Ersun hoca şampiyon yaptı. Aykut hoca küstürülüp o iklim olmasa bugün her iki isimde duruyordu"

"Böyle olmaz dört büyükler iflas etmiş durumda"

"Bu değişimin olması lazımdı. 20-25 milyon kişilik bir camia, 150-200 milyon dolarlık bir camia ama kimse hesapları bilmiyor. Bir dernek var, bir anonim şirket var. Antalya'da araziye şu kadar yaz, Ozan Tufan'ın bonservisini yaz şu kadar ee parası var mı yok? Böyle olmaz dört büyükler iflas etmiş durumda. Galatasaray, Riva ve Florya'yı sattı ortada para yok"

"Bu kulüpler büyük ihtimal bir yabancı yatırımcı alacak. Fenerbahçe'nin köprüden önce son çıkışı bu. Sayın Ali Koç dedi ki ben bu kulübe 50 milyon dolar hibe ediyorum dedi"

"Artık insanlar kavgadan bıktı"

"Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yeni başkanları var. Bunların içinde en tecrübeli isim Beşiktaş başkanı Fikret Orman. Gelen başkanların hepsi vizyon sahibi, hepsi başarılı iş adamları. Galatasaray ve Beşiktaş açıklamaları değerli. Artık insanlar kavgadan bıktı"

Senin için hazırladığımız haberler