Hasan Bek'ten çarpıcı Aziz Yıldırım sözleri! 'Fenerbahçe bu başkana rağmen..'

25.07.2018 - 19:41 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 02:47

Hasan Bek'ten çarpıcı Aziz Yıldırım sözleri! 'Fenerbahçe bu başkana rağmen..'

Radyospor yorumcusu Hasan Bek, Yeşil Koltuk programında Can Çobanoğlu ile birlikte İlker Koç'un sorularını yanıtladı. 

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Hasan Bek'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Futbol çok kirlenmiş durumda. Menajerinden kulüp yöneticisine kadar bataklık var. Dün gece Ali Koç bu suya balıklama daldı. 2024'de talip olduğun kupada 85 yaşında olacak hocadan tut her konuda sıkıntıdayız"

"Bugün bir adam çıkıp 50 milyon dolar verebiliyor diğer takımlar için böyle bir şans olamayacak"

"Bugün bir adam çıkıp 50 milyon dolar verebiliyor diğer takımlar için böyle bir şans olamayacak. Bağımsız denetim kurumlarının tüm kulüpleri denetlemesi lazım."

"3.2 milyar TL kim bunun sorumlusu. Günlük faizi var bunun. Anonim şirket halka açık ve denetime tabii bir şirketten bahsediyoruz."

"Bu kulüp Aziz Yıldırım'a rağmen halen ayakta"

"Fenerbahçe'nin farkı burada. Fenerbahçe camiası böyle bir başkana rağmen çökmedi halen ayakta. Bu kulüp Aziz Yıldırım'a rağmen halen ayakta. Ne bir dost bıraktı, ne para bıraktı, ne bir barış bıraktı."

"Belgrad'da gidiyorlar Ali Koç'un pankartını indirip taraftarı tehdit ediyorlar"

"Biz tabii şimdi Radyospor'a Şekip Mosturoğlu'nu bekliyoruz, Aziz Yıldırım'ı, Ozan Balaban'ı bekliyoruz. Fenerbahçe başkanının pankartını toplatıyorlar. Ozan Balaban çıkıp bu pankartı toplatıyor. Fenerbahçe kulübünü ne hale getirmişsiniz. Sonra bilet parasını Ali Koç ödüyor"

"Belgrad'da gidiyorlar Ali Koç'un pankartını indirip taraftarı tehdit ediyorlar. Her türlü iftirayı attılar 20 yıl boyunca."

"Euroleague final-four için Belgrad biletler alınıyor kulüpten. 170 bin Euro değerinde bilet alınmış. Burada Ali Koç'a tezahürat yapamazsınız dediler, pankart indirildi. Daha sonra bu biletlerin parası ödenmemiş Ali Koç ödeyecek"

"Ayrıca şunu da söylemek lazım. Aziz Yıldırım devam etseydi kombine biletleri de satamazdın. "

Senin için hazırladığımız haberler