Hasan Bek'ten Fikret Orman'a övgü: 'Beşiktaş tarihinin en muhteşem kadrosunu kurdu'

30.05.2018 - 18:19 | Son Güncellenme: 30.05.2018 - 18:19

Hasan Bek'ten Fikret Orman'a övgü: 'Beşiktaş tarihinin en muhteşem kadrosunu kurdu'

Radyospor programcısı Hasan Bek, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hasan Bek'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Vitor Pereira sözleri

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'den ayrılırken tazminat almamasını takdir eden Bek, "Vitor Pereira, Portekiz'e gitti ve bir kuruş da para istemedi. Delikanlı çıktı. Pereira, gerçek bir Fenerbahçeli!" ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor yorumu

Trabzonspor'un borcunun çok olduğunu aktaran Hasan Bek, "Trabzonspor'un kurulduğu günden bugüne 1.1 milyar TL yani; 250 milyon dolar borcu var." yorumunda bulundu.

Lens,Tosic ve Fikret Orman yorumu

"Beşiktaş'ın şu an borcu 3 milyar TL. 660 milyon dolar ve bunun içinde en son Fenerbahçe'den alınan Lens de var. Lens'in maliyeti de 110 milyon TL yapıyor. Beşiktaş bir de başarılı. Son yılların en başarılı kulübü. Tosic, müthiş üç sezon çıkardı. Beşiktaş tarihinin en muhteşem kadrosunu kurdu Fikret Orman. Beşiktaş'ın en çok gelir elde eden kadrosu oldu."

"650 milyon dolara yakın da Galatasaray'ın borcu var. Fenerbahçe'de de 650 milyon dolara yakın borç var."

Altınordu değerlendirmesi

"Mehmet Seyit Özkan bence Türkiye Cumhuriyeti'nin en değerli spor adamı ama ödülü Aziz Yıldırım'a verdiler. 5 bin, 6 bin çocuğun eğitimine bakıyor. 6 bin tane çocuktan bahsediyoruz. Sosa'ya gidip 5 milyon euro veriyorlar! Mehmet Seyit Özkan yönetiminde Altınordu'ya 20-25 milyon euro verip, sponsor ol; 5-10 yıl sonra sana 10-15 tane Ronaldo gibi adam çıkarır."

Senin için hazırladığımız haberler