Hasan Çavuşoğlu: "Fenerbahçe, Bakasetas ile ilgilendiğini söylemişti"

22.09.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 20:16

Alanyaspor son dakika transfer haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Bakasetas ve transfer açıklaması

Hasan Çavuşoğlu: "Fenerbahçe, Bakasetas ile ilgilendiğini söylemişti"

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Bakasetas ve transfer açıklaması geldi. 

"Tarihimizde ilk defa Avrupa Ligi'nde oynayacağız"

TRT Spor'a konuşan Çavuşoğlu, "Hepimiz heyecanlıyız. Tarihimizde ilk defa Avrupa Ligi'nde oynayacağız. İki de iki yaptık ama uzun bir maraton var. İnişli-çıkışlı günler olacaktır. Tarihin en uzun bir sezonu yaşanacak. Ligin başlamasının da mecburiyetinden dolayı bir fark olacak. Herkese kolaylıklar diliyorum. Antrenmanları takip ediyoruz, takımın havası iyi. İnşallah bunlarda maçlara yansıyacak. Eksiklerimiz de var. Ama ilk iki maçımız iyi geçti. Önümüzde bir Rosenborg var.

Güçlü rakip, fizik gücü de iyi olan bir takım. Biz de iyi bir takımız. Hedefimiz gruplara kalmak. Ülke futbolunun da buna ihtiyacı var" dedi.

"Fenerbahçe ilgilendiğini söylemişti ama resmi bir teklif gelmedi"

Bakasetas'ın transfer durumu ile ilgili de konuşan Çavuşoğlu, "Bakasetas ile alakalı henüz resmi bir teklif almadık. Ligin başlamadan önce Fenerbahçe ilgilendiğini söylemişti ama resmi bir teklif gelmedi. Oyuncu ile oturdum konuştum. Biz burada işimizi yapıyoruz. Bakasetas bana "Çalıştığım en iyi başkansınız, burada aile ortamı var" dedi.  Oyuncumuza ciddi teklif gelseydi bizim rakamlarımız belli. Futbolcu ve bizi memnun edecek bir rakam gelseydi değerlendirebilirdik, ancak henüz öyle bir teklif gelmedi. Bakasetas kaliteli bir oyuncu. Şu anda lig ve kupa maçları da başladı. Bu saatten sonra transfer teklifi de olsa elimizden kolay çıkaracak oyuncu yok. 

"Bu kadar ahlaksız olmaması gerekiyor"

1-2 gündür yazılıp çiziliyor ve bunları ahlaksızca buluyorum. Futbolcu bilet paylaşıyor falan... Ben biliyorum evinde Siopis ile sohbet ediyorlar. Ortalıkta sahte bilet dolaşıyor. Bu kadar ahlaksız olmaması gerekiyor. Bir futbolcunun kafasını karıştırmaya, kulübün sistemini bozmaya çalışmaya hiç kimsenin hakkı yok. Bunu yapanlara bu saatten sonra sitemim ağır olur" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler