Hasan Çavuşoğlu'ndan Fatih Tekke açıklaması! Trabzonspor...

31.08.2024 - 19:31 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 20:30

Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un teknik direktör adayları arasında yer alan Fatih Tekke hakkında konuştu.

Hasan Çavuşoğlu'ndan Fatih Tekke açıklaması! Trabzonspor...

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Konferans Ligi'ne veda ederek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da, kötü gidişatın faturası Abdullah Avcı'ya çıktı. Bordo-Mavililerde 2. Avcı dönemi de sona erdi.

Yeni adaylar

Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayrıma kararı alan Trabzonspor'da, teknik direktörlük koltuğu için gündeme Şenol Güneş ve Fatih Tekke geldi.

Çavuşoğlu'ndan Tekke açıklaması

Trabzonspor'un teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen ve Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke için kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Abdullah Avcı ayrılığını resmen açıkladı!
Habere Git

"Kimse aramadı"

A Spor'a açıklamalarda bulunan Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor'un teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Fatih Tekke için kendilerini kimsenin aramadığını söyledi.

Fatih Tekke'den memnun olduklarını kaydeden Çavuşoğlu'nun, gelecekte bir sürece girildiği takdirde kimsenin hayallerini engellemek istemeyeceklerini belirttiği de kaydedildi.

"Yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum"

Fatih Tekke, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye konuk oldukları maçın ardından Trabzonspor iddiaları hakkında şunları söylemişti: "Tabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum. Şu an sıcak gündem bundan sonrasına bakacağız göreceğiz.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş teknik direktörlük teklifini reddetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler