Hasan Çavuşoğlu'ndan Ozan Tufan ve transfer açıklaması

06.01.2019 - 21:51 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 19:13

Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Ozan Tufan'ı hocamız çok istedi"

Ozan Tufan camiamıza hayırlı olsun. Hocamız gerçekten Ozan'ı istedi. Tabii Ozan'da Alanyaspor'u istedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ta sağolsun gereken kolaylığı yaptı bize. Ve Ozan'ı sezon sonuna kadar katık kadromuza. Ozan'da belli bir süre oynamadıktan sonra burada yeni bir çıkış yakalayıp tekrar takımıan dönmek istiyor. Ozan içinde bir fırsat olduğunu düşünüyorum. İnşallah Ozan burada kendini yeniden toparlayacaktır ve bize katkı sağlayacaktır.

"Transfer çalışmalarımız sürüyor"

İlk transferimizi gerçekleştirdik. 2-3 kişiyi daha transfer etmek istiyoruz. Transferle alakalı çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. 1 hafta içerisinde istediğimiz hedeflere yaklaşırız diye düşünüyorum. En azından 1-2 oyuncu daha kadromuza katarız diye düşünüyoruz.

"Hedeflediğimiz puanın altında kaldık"

Tabii giden oyuncularımız da var. Onların yerini doldurmamız gerekiyor. Orta sahada bir eksikliğimiz vardı. İlk yarı hedefimizin altında kaldık. 25 puanda oluruz ihtimali çok yüksekti. Şanssızlıklar yaşadık. 5 tane penaltı kazandık 4 tanesini atamadı ve en az 4 puana etki yapıyor. Son maçlarda da Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında galip gelebilirdik. Rizespor maçında penaltı kaçırdık, o maçta lehimize dönerdik. Atsak belki oradan 3 puan alabilirdik.

"İnşallah 2. yarı istediğimiz sonuçları alırız"

İlk yarı itibariyle hedeflediğimiz puanda değiliz. Süper Lig'de 3. yılımız. İlk yarıyı 18 puanla kapattık. İnşallah 2. yarı eksiklerimizi de tamamladıktan sonra  ikinci yarı bunun ürünlerini alıyoruz diye düşünüyorum.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler