Hasan Kartal açıkladı: 'Vedat Muriç, Premier Lig'de...'

31.10.2019 - 21:30 | Son Güncellenme: 31.10.2019 - 18:38

Hasan Kartal açıkladı: 'Vedat Muriç, Premier Lig'de...'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Galatasaray maçı öncesinde açıklama geldi.

Başkan Kartal, teknik direktör İsmail Kartal, Vedat Muriç ve yabancı kuralı hakkında konuştu.

'Galatasaray'la problem yaşamadık'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Kartal, "Galatasaray'la hiçbir zaman problem yaşamadık. Yarın da iki kulüp maçını yapacak. Karşılaşmada bir problemin olacağını düşünmüyorum. İsmail Kartal'la ilgili sorunumuz olmadı. Hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Takım olarak lige iyi başladık, sonrasında da sıkıntılı bir süreçten geçtik. Geçen sezonun ikinci yarsında çok önemli çıkış yakalamıştık. Bu sezonda aynı yükselişi göstereceğiz diye düşünüyorum. " ifadelerini kullandı ve ekledi:

Barış Alıcı, Rizespor'dan ayrılacak mı?

"Barış Alıcı'ya gelen teklif var mı? Onu bilmiyorum. Barış Alıcı sezonun ikinci yarısında da takımımızda devam edecek. Barış'ın kontratı devam ediyor."

'Premier Lig'de oynar'

"Vedat Muriç'ten sonra takımımıza gelen forvet arkadaşlarımız üzerinde bir baskı olduğunu düşünüyorum. Vedat'ın iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Vedat Muriç, Premier Lig'de oynar."

'Yabancı sayısı azaltılmalı'

"Kulüpler Birliği başkanlığıyla ilgili Ahmet Ağaoğlu'nun ve Mehmet Sepil'in bir beklentisinin olup olmadığını bilmiyorum. Yabancı kuralıyla ilgili benim görüşüm açık ve net; yabancı sayısı azaltılmalı. Etimesgut Belediyespor olarak teknik direktörlük görevi için Tunahan Akdoğan'la anlaştık."

Senin için hazırladığımız haberler