Hasan Kartal: "Galatasaray'dan alacağımızı aldık"

15.06.2020 - 00:13 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 00:13

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beyaz TV'ye değerlendirmede bulundu.

AJANSSPOR

Hasan Kartal, hakkın yerini bulduğunu belirtti.

Kartal, konuyla ilgili, "Hak yerini buldu. Alacağımız vardı onu aldık. Allah'ın sopası yok. Muslera'ya çok üzüldüm. Futbolda bunlar var. Keşke kazanmasaydık, Muslera sakatlanmasaydı. Hakemden fazla anlamam, herhalde iyi yönetti. Geçen seneki maçta olanları kör cahil bile anlar. Açık bir şekilde görülen olaylar vardı, bu maç öyle mi? Geçen sene ne oldu, bana az ceza verildi, hakem ne oldu? O hakem şimdi yok. Federasyon da doğruyu gördü." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye yakın iddiası

Fenerbahçe'ye yakınlığı iddiaları hakkında düşünceleri sorulan Hasan Kartal, "Bana Gençlerbirliği'ne, Ankaragücü'ne yakındır diyebilirler. Bu iki takım dışında hiçbir zaman yakın olmam. Açık ve net söylüyorum." dedi.

"Galatasaray, Muriç'i alabilirdi"

Geçen yaz sezonundaki Vedat Muriç transferiyle ilgili de yorum yapan Hasan Kartal şunları söyledi: "Galatasaray, Vedat Muriç'i alabilirdi. O zaman süreci iyi yönetemediler."

 

Galatasaray maçı sonrasında yaptığı "Silahım olsa hakemi vururdum" açıklaması 

"Geçen sene sinirle o sözleri söyledim. Çok önemsenecek bir şey değildi. Basın çok üzerine gitti.''

Galatasaray'ı şampiyonluktan ettiniz mi? 

"İnşallah Galatasaray şampiyon olsun, neden olmasın yani"

Senin için hazırladığımız haberler