Hasan Kartal: "Muriç için 3.5 milyon Euro ve takasta futbolcu alacağız"

08.07.2019 - 17:05 | Son Güncellenme: 08.07.2019 - 17:05

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Kartal'ın ifadeleri şöyle:

"Vedat'ı 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle verdik. Takasta oyuncular da alınacak. Bununla ilgili durum Vedat bugün sağlık kontrolünden geçecek, ondan sonra netleşir.

24 yaşındaki bir çocuğun kulüp başkanı gibi düşünmesi bir değil. Onların bakış açısı ile bizim bakış açımız bir değil. Biz Vedat'ı çocuğumuz gibi gördük. Bizim düşüncelerimize kendisinin katılmaması anormal olmayabilir. Biz onun için en iyisini düşündük.

Abdürrahim Albayrak'ın aradığı ve benim dönmediğim doğru değil. Ben Rize'de olduğum için İstanbul'da bir başka arkadaşımın onunla görüşmesini istedim ve onunla görüştü.

Vedat Muriç'in Galatasaray'ı istemesi çok doğal. Neticede Avrupa'ya katılacak bir takım. Bunda yadırganacak bir şey yok. Ben kulüp başkanı olarak kendisine Fenerbahçe'nin teklifinin bize yakın olduğunu söyledim, ondan sonra da herhangi bir sıkıntı olmadı. Galatasaray havasında falan değildi.

Takasta kullanılacak oyuncuları Yılmaz Bal ve İsmail Kartal yürütüyor. Onu ben belirlemiyorum. 3 buçuk milyon Euro'ya transfer oldu."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler