Hasan Kartal'dan Tomas'a: "İki haftadır takımda bir sıkıntı var"

06.12.2020 - 17:12 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 17:12

Çaykur Rizespor haberleri... Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, iki haftadır takımda sıkıntı olduğunu, hiçbir problemin olmadığı bu kulüpte de bu sonuçların alınmaması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "İzlemediğimiz için faul müydü değil miydi bilemiyorum. VAR’dan gelen izlemenin neticesinde faul olarak karar verildi. Hakem genel olarak kötü bir hakem değildi. Bence fena yönetmedi. O pozisyonu tam göremedik. Bizim takımın biraz daha iyi olması gerekiyordu ama nedende ya motive olamadı ya iyi olamadı. Aslında bizim takım bu değil. İki haftadır takımda bir sıkıntı var. İnşallah önümüzdeki Göztepe maçında toparlarız.

"Yönetiminde bir problem yok"

Yolumuza iyi bir şekilde devam ederiz. Genel olarak hep kendi aramızda görüşmemiz gerekiyor. Onu da ben Eskişehir maçından önce bu konuları hep beraber görüşüp değerlendiririz. Hem sporcularla hem de hocalarımızla beraber değerlendiririz. Neyimiz eksik ne yapamıyoruz diye. Kulübün genele baktığımız zaman hiçbir problem yok. Yönetiminde bir problem yok, ekonomik bir problem yok. Hiçbir problemin olmadığı bu kulüpte bu sonuçların alınmaması gerekir. Dilerim ki bundan sonra düzelir ileriye doğru iyi gideriz inşallah" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler