Hasan Kartal'dan yeni teknik direktör, transfer ve Malatya maçı açıklaması

14.07.2020 - 17:30 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 17:38

Rizespor’da yeni teknik direktör kim olacak? Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, A Spor’a açıklamalarda bulundu. Kartal Ünal Karaman’ın takımdan ayrılmasını, Malatyaspor maçını ve transfer değerlendirmesinde bulundu. İşte detaylar...

Hasan Kartal'dan yeni teknik direktör, transfer ve Malatya maçı açıklaması

TFF Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, A Spor’a açıklamalarda bulundu. Ünal Karaman ile yolların ayrılmasını değerlendiren Kartal, gelecek hafta oynayacakları Yeni Malatya maçına ve teknik direktör arayışlarına da değindi. İşte o açıklamalar...

'Ünal Hoca tercihini böyle yaptı'

Ünal Hoca tercihini böyle yaptı. O onun sorunu. Bizi fazla ilgilendirmiyor. Neticede Rize Kulübü bizim. Sahip çıkıyoruz ve arkasındayız. Futbolcularımız motive olmuş durumda. Yöneticiler İle ilgili de bir problem yok. Hiçbir sıkıntımız yok. İnşallah Malatya maçını kazanıp yolumuza rahat bir şekilde devam edeceğiz.

Yeni teknik direktör arayışları

Arkadaşlar ile görüşme halindeyim. Belki bir başka hoca ile anlaşabiliriz. Olmazsa da Mehmet Ali Karaca var. Hemen bir hoca ile anlaşabilirsek getiririz ama 2 maç kaldı. Bu sürede bir hoca ile anlaşmak iyi mi olur kötü mü olur bunu tartışacağız ve karar vereceğiz.

Rizespor transfer yapacak mı?

Kadroda eksiğimiz çok. Bizde bir şanssızlıktır gidiyor. Sakatlıklar nedeniyle eksiklerle oynuyoruz ama neticede 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. İnşallah ufak tefek takviyelerle Rizespor’u seneye daha iyi yerlerde görürüz. Bu sene şanssızlığın bedelini ödüyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler