Hasan Kartal’ı üzen Galatasaraylı

28.11.2020 - 22:42 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 08:30

Galatasaray haberleri... Transferi Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında krize yol açan Oğulcan Çağlayan sarı kırmızıların 4-0 kazandığı maçta güzel oyunuyla dikkat çekti. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan transferi için resmi girişimlerde bulunduğunu açıklamıştı. İşte detaylar...

Hasan Kartal’ı üzen Galatasaraylı

Burhancan TERZİ - AJANSSPOR

Oğulcan Çağlayan’ın sezon başında Galatasaray’ı seçmesini maçtan bir gün önce daha konu Rize Başkanını genç futbolcu iyi oyunuyla bir kez daha üzdü.

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan, geçen haftadan sonra Çaykur Rizespor deplasmanında da ilk 11’de mücadele etti.

Geçen haftaya oranla çok daha iyi bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki futbolcu, 9 ikili mücadeleden galibiyetle ayrılırken fizik gücüyle de dikkat çekti.

"Yaptığı hareket yanlıştır ama Oğulcan'a da suç bulmuyorum"

Maçtan önce Rize Başkanı Hasan Kartal, “Oğulcan'ın bitime 6 hafta kala kulübü terk etmesi kendi lehine değildir. Futbol piyasası çok büyük bir piyasa değil. Herkes birbirini tanıyor. Yaptığı hareket yanlıştır ama Oğulcan'a da suç bulmuyorum. O yanlışı yaptıranları az çok biliyoruz. Böyle devam etsinler. Oğulcan Çağlayan ile ilgili gerekli işlemler için başvurduk. Sonucu bekleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Oğulcan, Kartal'ı üzdü

Oğulcan oyunuyla bir anlamda eski başkanına cevap verirken, performansıyla da Kartal’ı üzmüş oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler