Boluspor'a Yenilen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer'den Açıklama

Akın Ungan
12.11.2022 - 23:49 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 23:57

TFF 1. Lig'de Yeni Malatyaspor, Boluspor karşısında 1-0 kaybetti. Maçtan sonra Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer açıklama yaptı. İşte detaylar.

Boluspor'a Yenilen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer'den Açıklama

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında Yeni Malatyaspor, Boluspor deplasmanında 1-0 kaybetti. Maç sonunda Malatya temsilcisinin teknik direktörü Hasan Özer açıklamalarda bulundu.

"Final vuruşlarını yapamamak en büyük sıkıntımız"

Hasan Özer, “Boluspor deplasmanında iyi oyun, bol pozisyonlu bir Malatyaspor ve kaçırdığımız net goller. Tabii final vuruşlarını yapamamak en büyük sıkıntımız. Bundan önceki deplasmanlarda final vuruşlarını iyi yapmıştık ve gol yemeden galibiyetle dönmüştük. Buradan da galibiyetle dönmek en büyük isteğimizdi." ifadelerini kullandı.

"Genç ve tecrübesiz bir takımız"

Maçı değerlendiren Özer, "Boluspor oyuna iyi başladı. Biz o problemleri içeride çözdükten sonra özellikle Landel’in ceza sahasına çok girmesini istedik. Sonra oyun lehimize döndü. Kaptığımız ve çıktığımız hızlı hücumlarla pozisyonlara girmeye başladık. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda net pozisyon bulan taraf bizdik. Ama futbolda final pası ve vuruşu çok önemlidir. Bunları başaramadık. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Bunun üzerine eğilmemiz gerekiyor." dedi.

"Yukarıya çok uzak değiliz"

Özer, "Boluspor bu kontrollü oyunuyla şu an 22 puanda. Biz 10 puanda kaldık. Burada beraberliğe üzüleceğimiz maçta kaybederek gidiyoruz. O yüzden çok üzgünüm ama oyuncularımın mücadelesinden ve kontra atağa çıkışlarından çok memnunum. En büyük sıkıntımız final vuruşları ve paslarıydı. Duran toptan arka direkte kaçırdığımız bir oyuncudan 85. dakikada yediğimiz bir gol ve kaybettiğimiz 3 puan var." şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden teknik adam, "Maraton devam ediyor. Çalışmalara devam edeceğiz. Yukarıya çok uzak değiliz. Önümüzdeki hafta içeride Pendik’le oynayacağız. İnşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler