Hasan Şaş kulübeye geri döndü

19.10.2019 - 03:28 | Son Güncellenme: 19.10.2019 - 00:30

Hasan Şaş kulübeye geri döndü

Süper Lig'de Sivasspor'u konuk eden Galatasaray'da ismi TFF'ye bildirilmeyen Martin Linnes, her maç olduğu gibi takımını iç saha maçında yalnız bırakmadı.

Taraftarların Norveçli futbolcuya yoğun ilgisi vardı. Cezası nedeniyle Mariano mücadelede forma giyemedi

Öte yandan dönüşü dört gözle beklenen Emre Akbaba tribünden maçı takip etti.
Terim, 2 maç sonra taraftarının önündeGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde 2 maç sonra taraftarıyla buluştu. Fatih Terim, Kasımpaşa ve Fenerbahçe karşılaşmalarından sonra ilk kez Türk Telekom Stadı'nda takımını saha kenarından yönetti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde Fatih Terim lehine tezahüratlar yaptı.
Hasan Şaş geri döndüCezası nedeniyle uzun süredir yedek kulübesinde yer alamayan yardımcı antrenör Hasan Şaş, Sivas maçında yerini aldı.
Hasan Şaş'ın oldukça neşeli hali dikkat çekti.
Aslan, evindeki yenilmezliğini 40’a çıkardıGalatasaray, Sivasspor galibiyetiyle ligde Türk Telekom Stadyumu'ndaki son 40 müsabakada rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Aslan, söz konusu maçlarda 33 kez rakiplerini mağlup ederken, 7 defa da berabere kaldı. Cimbom, ligde sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray, bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini elinde bulunduruyor.
Türk Telekom Stadyumu'nda 34 bin 632 kişi maçı takip etti. Son dönemde pozisyona girmediği için eleştirilen Galatasaray'da Sivasspor maçında tam tersi bir görüntü vardı.
Galatasaray, Sivasspor kalesine toplamda 19 şut gönderdi. Galatasaray'da ileride etkili olan Andone şut atanların başını çekti.
Bir grup taraftardan tepkiBir grup Galatasaray taraftarı sarı-kırmızılı ekibi ıslıkla protesto etti. Maçın ikinci yarısını 1 kişi fazla oynayan Galatasaray, Sivasspor'un 2 golüne engel olamadı ve zor anlar yaşadı.
Maç sonrası bazı taraftarlar takımlarına ıslıkla tepki gösterdi. Bazı taraftarlar da sarı-kırmızılı futbolcuları çağırarak destek verdi.
Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı sol bek Emre Taşdemir, bu sezon bir ilki yaşadı.
Emre, Sivasspor ile Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan lig maçında bu sezon ilk kez formayı giydi. Teknik Direktör Fatih Terim, 11’de başlattığı 24 yaşındaki futbolcuya 76 dakika süre verdi. Emre’nin yerine Jean Michael Seri oyuna dahil oldu.

Süper Lig'de Sivasspor'u konuk eden Galatasaray'da ismi TFF'ye bildirilmeyen Martin Linnes, her maç olduğu gibi takımını iç saha maçında yalnız bırakmadı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler