Hasan Şaş'ın cezası açıklandı!

16.02.2020 - 17:18 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 14:34

Galatasaray'ın Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan kötü bir haber geldi. Hasan Şaş kaç maç ceza aldı? İşte yanıtı...

Hasan Şaş'a 2 maç ceza geldi

PFDK, Hasan Şaş ile ilgili kararını açıkladı. Yapılan açıklamada Şaş'a 2 maç men cezası ve 13 bin lira da para cezası verildiği duyuruldu. Hasan Şaş, bugünkü Yeni Malatyaspor maçında ve gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde kulübedeki yerini alamayacak.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın 12.02.2020 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında rakip takım teknik sorumlusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Hasan Şaş ile Erol Bulut arasında ne yaşanmıştı?

Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanan kupa maçında birçok tartışmalı pozisyon yaşanırken iki kulübenin kenar yönetimi arasındaki gerilim de bir hayli artmıştı.

Erol Bulut ile Hasan Şaş arasında ipler gerildi

Müsabakanın devre arasında Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş ile Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut arasında tansiyon yükseldi.

Hasan Şaş'tan tepki

Alanyaspor'un vakit geçirdiğini ve oyunu sürekli durduğunu ifade eden Hasan Şaş'ın Erol Bulut'a "Her şeye itiraz ediyorsunuz, yere yatıyorsunuz" diye çıkıştığı öğrenildi.

Bulut'tan cevap

Erol Bulut'un ise Hasan Şaş'a "Benim muhatabım sen değilsin" yanıtı vermesi üzerine koridorda tansiyonun yükseldi ancak araya giren kulüp yetkilileri durumu sakinleştirdi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler