Hasan Şaş'tan Podolski'ye tepki!

01.10.2015 - 09:28 | Son Güncellenme: 01.10.2015 - 10:23

Hasan Şaş, Podolski'nin Astana maçında oyundan çıktıktan sonra su şişelerini tekmelemesini eleştirdi.

Galatasaray'ın Astana ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Hasan Şaş, sarı-kırmızılıları Tivibu Spor'da yapılan yayında değerlendirdi. 

Şaş, Galatasaray'ın kötü bir görüntü çizdiğini kaydederken, "Bugün Galatasaray ne hücum yapabildi, ne defans yapabildi. Zaten defansı sıkıntılı... Belki mağlup da olabilirdi. Ne yapmaya çalıştığını bilen bir takım vardı karşısında. Organize bir takımdı. Hem takım savunmasını yapamadı, hem de pası yapamadı" ifadelerini kullandı. 

5 İSME ELEŞTİRİ...
Takımda performansı düşük olan birçok isim olduğunu belirten yorumcu, "Semih'in tekrar kendini sorgulaması lazım. Carole'un biraz daha büyük takım beki olması gerekiyor. Selçuk iki hafta oynamamasının düşüşünü yaşadı. Sneijder'i çok etkili göremedik. Umut'un sağa sola koştuğunu biliyoruz, sıkıntıları var" dedi. 

PODOLSKI'YE; "HOCAYI TEBRİK ETMEN LAZIM"
Podolski'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesini de eleştiren Galatasaray'ın eski hocası, "Her futbolcu üzülür ama senin niye çıktığın önemli. Hamza hocayı o dakikaya kadar oyunda tuttuğu için tebrik etmesi lazım. Neden hala oynamıyorsun, fizik düşük" diye konuştu.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler