Hasan Şaş'tan şampiyonluk sözleri: "Çok güzel bir şampiyonluk oldu"

20.05.2019 - 01:06 | Son Güncellenme: 20.05.2019 - 04:06

Hasan Şaş'tan şampiyonluk sözleri: "Çok güzel bir şampiyonluk oldu"

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Başakşehir'i 2-1 yenip şampiyon oldukları maç sonrası Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. Şaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir kupamız kaldı o da Şampiyonlar Ligi"

Taraftar camia, Fatih hoca bir gün olsun ümidimizi kaybetmedik. Çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. İnşallah devamı gelir. Bir kupamız kaldı o da Şampiyonlar Ligi. Ekonomik durumumuz biraz daha iyi, istediğimiz transferleri yapabilirsek  en azından Ajax'ın yaptığı gibi neden yapmayalım. Hedefimiz o. İnşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarız.

"Bu maç tribündeydim"

Bu maç tribündeydim. Biz göz önünde olduğumuz için çok göze batıyoruz. Diğer kulüplerimizin yedek kulübeleri de aynı şekilde hakemin yanına gidip itiraz ediyor. Ne diyim başka diyecek bir şey yok.

"Çok badireler atlattık"

1-0 geriye düşmek bu tür maçlarda çok zor. Başakşehir gibi pas yapan bir takıma karşı zordu.  Galatasaraylı futbolcular ikinci yarı iyi oynadılar. Şampiyonluğu da aldılar. Çok badireler atlattık. Futbolcularımız sakatlandı, cezaları oyuncularımız oldu, devre arası oyuncularımız gitti yenileri geldi...

"Her şeyi biz yapmışız gibi lanse ediliyor"

Ben oradaki olayların hiçbirini görmedim ben bu maçta tribündeydim. Bunlar futbolun içinde var ve bu tür şeyler oluyor. Her şekilde yedek kulübesinde serzenişler oluyor. Nedense bunlar görülmüyor. Sanki her şeyi biz yapmışız gibi lanse ediliyor.

Kırılma maçları...

Bunu fazlasıyla yapıyorsak zaten cezamızı yiyoruz. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Kırılma maçı Rizespor maçı. Ve Akhisaspor maçı da. O goller bizi ligde tutuyor. Onun için her maç önemli ama Rizespor maçı çok önemli.

AJANSSPOR-ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler