"Hasic, Beşiktaş'ta faydalı olur"

12.07.2020 - 20:03 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 22:06

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Adana Demirspor maçı sonrasında konuştu. Karafırtınalar, Hasic ile ilgili de yorum yaptı. Beşiktaş'a faydalı olur mu? Sait Karafırtınalar yorumladı.

Adana Demirspor’a sahasında 3-2 mağlup olan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar maçın ardından konuştu. Karafırtınalar, 3-2 mağlup olmalarına karşın farklı kazabilecekleri bir futbol oynadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 33. hafta mücadelesinde Adana Demirspor’a sahasında 3-2 mağlup olan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Karafırtınalar, ligde şanslarının devam etmediğine dikkat çekerek, “Şansımız devam etseydi motivasyonu yüksek maçlar olacaktı. Maçı 2 devre halinde yorumlayabiliriz. İlk devrede istemediğimiz bir form çizdi takımımız. Hakem de formsuzdu. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler pozitif etki yaptı. İkinci yarıda oynanan oyun, istediğim takım. Farklı da kazanabilirdik. 6-7 net pozisyon, verilmeyen bir penaltı pozisyonumuz var. Ben devre arasında oyuncularıma karakter koyun dedim ve onlar da gerekeni yaptılar. Haftaya Erzurumspor maçında da aynı mücadeleyi gösterip sezonu kazasız belasız bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Hasic, Beşiktaş'a faydalı olur"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, sezon sonunda Beşiktaş’a dönecek olan Ajdin Hasic’in çok iyi bir gelişim gösterdiğini belirterek, "İyi bir kamp dönemiyle birlikte Beşiktaş’a çok katkısı olacağını düşünüyorum" dedi.

Devre arasında Beşiktaş’tan Ümraniyespor’a kiralık olarak gelen ve son dönemde takımın değişilmez isimlerinden olan Ajdin Hasic, Adana Demirspor karşısında da iyi bir oyun ortaya koyup 1 de gol attı. Ümraniyespor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, genç oyuncunun geldiği günden bu yana çok iyi bir gelişim gösterdiğine dikkat çekerek, "Geldiğinde daha zayıftı ve maç eksiği vardı. Ancak pandemi nedeniyle lige verilen arada çok iyi çalışarak güçlendi ve şimdi de görüldüğü gibi ilk 11’de forma giyiyor, maç eksiğini kapatıyor. Eğer sezon başında Beşiktaş’la iyi bir kamp dönemi geçirirse, ben Beşiktaş’a çok fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kaliteli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler