Hatay’da Altay Bayındır rüzgarı!

02.02.2021 - 23:16 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 23:42

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Maça damga vuran isim yaptığı kurtarışlarla Altay Bayındır oldu...

Hatay’da Altay Bayındır rüzgarı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de bu sezon Altay Bayındır gösterdiği performans ile göz kamaştırıyor. 22 yaşındaki kaleci deplasmandaki Denizlispor karşılaşmasının ardından Hatayspor karşısında da sahneye çıkarak takımını ipten aldı. İkinci yarının başında sakatlığından dolayı Luiz Gustavo’nun yerini Mbwana Samatta’ya bırakması ile Altay Bayındır’a daha çok iş düştü. Genç file bekçisi toplamda 6 kurtarış yaparak maçın adamı olurken takımının 2-1’lik galibiyetinde başrol oyuncusu oldu.

" Önümüzdeki maçlara da aynı şekilde konsantreyim"

Aaron Boupendza’nın 90. dakikadaki harika golüne bir şey yapamayan Altay Bayındır Denizlispor’u sarı lacivertlilerin 11.haftada 2-0 yendiği maçın ikinci yarısında da 7 kurtarış yaparak galibiyeti getiren oyuncu olmuştu. Hatayspor galibiyeti sonrası sosyal medyada gündem genç kalecinin müthiş performansı olurken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da oyuncusunu tebrik edenler arasındaydı.

Galibiyetin mutluluğu ile açıklamalarda bulunan Altay Bayındır Galatasaray derbisine dikkat çekerek, “Mücadelemiz her zaman takımımızın başarısı için bugün de takıma katkı sağladıysam galibiyette payım varsa ne mutlu bana. Fakat bitmedi, önümüzde önemli bir maç daha var. Önümüzdeki maçlara da aynı şekilde konsantreyim. İnşallah bu maçların devamı gelir sezon sonuna kadar. Sezon sonunu en sağlıklı şekilde istediğimiz hedef doğrultusunda bitiririz.” dedi.

Performansını yükseltti

Geçen sezon 22 yaşındaki kalecinin önünde oynayan Jailson, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Adil Rami, Zanka, Simon Falette ile kalede sıkıntı yaşayan Altay Bayındır bu sezon Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Serdar Aziz, ve Sadık Çiftpınar savunmacıları ile daha iyi bir grafiğe erişti.

Altay Bayındır bu sezon oynadığı 21 karşılaşmada 21 gol yerken 7 maçta ise kalesinde gol görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler