Hatayspor Antrenörü Pulat: “Kabus gibi bir geceydi”

01.05.2021 - 23:03 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 11:15

Süper Lig’de Beşiktaş’a 7-0 gibi farklı bir skorla yenilen Atakaş Hatayspor’un yardımcı antrenörü Özhan Pulat maç sonu değerlendirmede bulundu.

Hatayspor Antrenörü Pulat: “Kabus gibi bir geceydi”

AJANSSPOR-HABER

 

Süper Lig’in 39. haftasında Beşiktaş’a 7-0 kaybeden Hatayspor’un başında korona virüs testi pozitif çıkan teknik direktör Ömer Erdoğan yer alamadı. Bordo beyazlıları yardımcı antrenör Özhan Pulat sahaya sürdü.   

'Daha 1. dakiakada golü yedik'

Maç sonu görüşlerini paylaşan Hatayspor’un antrenörü, “Bizim için kabus gibi bir geceydi. Beşiktaş, Rizespor maçında inanılmaz bir baskı yaptı, biz de böyle bir baskı olacağını biliyorduk. Ancak 1. dakikada kendi kalemizde golü görmek bizi oyundan düşürdü” dedi.

Pulat: Bu skor bize denk geldi

Beşiktaş’a ilk devre rahat pas alışverişi yaptırdıklarını ifade eden Pulat, “İkinci yarı skordan dolayı etkimiz olmadı. Çok üzüntülüyüz. Kabul edilebilir bir skor değil. Bu skor bize denk geldiği için üzgünüz” diye konuştu.

'Hatayspor ders çıkaracak'

Son olarak futbolcularına destek veren Hatayspor Yardımcı Antrenörü, “Bu oyuncu grubu yaptığı doğrularla takımı buraya getirdi. Bunun analizini yapacağız, en doğruyu bulacağız. Bu hatalardan ders çıkarıp, gerekli reaksiyonu göstereceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler