Hatayspor Boupendza transferi için Fenerbahçe'den 2 yıldızı istedi

11.07.2021 - 15:58 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 16:14

Fenerbahçe, Aaron Boupendza transferi için harekete geçti. Hatayspor'un Fenerbahçe'den istediği oyuncular belli oldu. İşte transferle ilgili detaylar...

Hatayspor Boupendza transferi için Fenerbahçe'den 2 yıldızı istedi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe ile Hatayspor arasında geçen yılın gol kralı olan Aaron Boupendza için pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Hatayspor Boupendza için Fenerbahçe'den kimleri istiyor?

24 yaşındaki Gabonlu oyuncu için sarı lacivertlilerle masaya oturan Hatayspor, 5 milyon Euro'nun yanı sıra Ferdi Kadıoğlu'nu bonservisiyle ve Bright Osayi- Samuel'i de kiralık olarak istedi. Fenerbahçe teklifi düşünmek için süre isterken takasta başka oyuncuların gündeme gelebileceği öğrenildi.

Boupendza gol kralı oldu

Hatayspor'un geçen yıl Bordeaux'dan 200 bin Euro bedelle transfer ettiği Boupendza, Süper Lig'de adeta fırtına estirmişti. 

Hatayspor formasıyla 36 maça çıkan Gabonlu oyuncu 22 gol atarken bir de asist yapmıştı. Boupendza, kış transfer döneminde de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak istenen bonservis bedeli nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe performansı

Hatayspor'un Boupendza karşılığı bonservisiyle istediği Ferdi Kadıoğlu 21 yaşında ve Hollanda U21 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. 2018 yılında NEC Nijmegen'den 1.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer edilen oyuncu, Süper Lig'de 49 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda 5 gol atarken 6 kez de asist yapmayı başardı. 4 yıllık anlaşmaya imza atan Ferdi Kadıoğlu, kontratının son senesine girdi.

Bright Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'ye maliyeti

Fenerbahçe, Queens Park Rangers forması giyen Bright Osayi-Samuel için bu sezon başı için anlaşma imzalamıştı. Ancak acil ihtiyaçtan dolayı kış transfer döneminde sarı lacivertliler 508 bin Euro vererek oyuncuyu kadroya dahil etti.

Osayi-Samuel kaç maçta oynadı?

Süper Lig'de 18 Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan Osayi-Samuel bir gol atarken bir de asist yaptı. Hatayspor oyuncuyu Boupendza karşılığında kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler