Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Orhan Gülek
02.03.2024 - 08:03 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 18:04

Süper Lig’in 28. haftasında İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Volkan Demirel'li Hatayspor’a konuk oluyor. İşte Hatayspor ile Fenerbahçe'nin 11'i ve detayları...

Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin'de Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'a konuk oluyor.

Fenerbahçe, hata yapmak istemiyor

Kanarya, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak Süper Lig'in kritik haftalarına girilirken Galatasaray ile girdiği şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor. Hatayspor ise güçlü rakibini mağlup ederek ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor.

Fenerbahçe’de 3 eksik!

Haftaya 70 puanla 2. sırada giren Fenerbahçe’de, sakatlıkları bulunan King, İrfan Can Kahveci ve cezalı Djiku forma giyemeyecek. Sakatlığı tamamen iyileşen Fred’in ise yedek soyunması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Emre Mor, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı hakkında "Onunla evlenirdim" dedi!
Habere Git

Hatay’da Kilama yok

Son 15 maçta 2 kez kazanabilen 29 puanlı Hatay’da ise cezalı Kilama yok, sakatlığı süren Aburjania’nın durumu ise belirsiz.

Volkan Demirel 5. kez rakip

Kariyerinin 17 senesini Fenerbahçe’de geçiren Volkan Demirel, 525 resmi maçta Sarı-Lacivertliler’in kalesini korumuştu. Hatayspor’u çalıştıran 42 yaşındaki teknik adam, bu akşam efsanesi olduğu kulübe karşı 5. kez rakip olacak. Demirel, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı daha önce 4 kez mücadele verdi. Genç çalıştırıcının takımları 2 maçta Kanarya ile berabere kalırken, 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Volkan Demirel bu akşam Fenerbahçe karşısında ilk zaferini almaya çalışacak.

Fenerbahçe'ye deplasmanda yan bakılmıyor

Fenerbahçe ligde bu sezon Kadıköy’de beklenmedik kayıplar yaşadı. Ancak deplasmanda tarihe geçecek bir performans sergiledi. İsmail Kartal’ın öğrencileri, dış sahada çıktığı 13 maçta 12 galibiyet ve 1 beraberlikle hanesine tam 37 puan yazdırdı. Kanarya bu karşılaşmalarda 30 kez ağları sarsarken kalesinde sadece 6 gol gördü. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda en yakın rakibi Galatasaray’dan 7 puan fazla topladı. Fenerbahçe, bu akiam Hatayspor’u yenerek rekorunu geliştirmenin peşinde.

11'ler belli oldu

Hatayspor: Erce, Burak, Maksimovic, Ghoulam, Kerim, Matondo, Rivas, Bashiru, Mehdi, Halil, Pedro.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Çağlar, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko.

Becao geri döndü

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao, 10. haftadaki Pendikspor karşılaşmasının ardından ilk kez 11'de yer aldı.

Hatayspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Kritik mücadele 2 Mart Cumartesi günü 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

VAR hakemi belli oldu

Hatayspor-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Onur Özütoprak
  • AVAR: Mustafa Öğretmenoğlu
  • AVAR: Hakan Yemişken

Senin için hazırladığımız haberler